(04-12-2013, 11:23 AM)'Sara.Za' نوشته: سلام
من دانشجوی سال آخر کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان هستم معدل کلم 17.63 هست و نفر سوم از بین 104 نفر ورودی هستم. طبق قانون استعدادهای درخشان برای کارشناسی ارشد به دانشگاههای معتبر کشور درخواست دادم و به احتمال قوی (با توجه به دانشجوهای سالهای قبل) برای ارشد میتونم برم دانشگاه شریف اما از طرفی علاقه مند به تحصیل در خارج از ایرانم و ترجیحا آمریکا . از نظر زبان تا حدود سه ماه آینده احتمالا میتونم حداقل نمره ی تافل 80 رو بگیرم و در مورد gre هم اطلاع زیادی ندارم.recommendationام از تمام استادای مطرح دانشگاهمون که واقعام مطرحا میتونم بگیرم
اما سوالم اینه که آیا دانشگاهی تو آمریکا وجود داره که بتونم full fund بگیرم. کشورهای دیگه چطور؟ اگه full fund نمیشه چقد کمک مالی میتونم بگیرم؟ حداقل پولی که نیاز دارم چقدره؟ (لطفا با توجه به سطح دانشگاهها جواب بدین)
و آیا به نظر شما با توجه به اینکه برای phd حتما میخوام برم دانشگاه خوب بین خواندن ارشد در دانشگاه شریف و یا خوندن ms در یه دانشگاه نه چندان بالای آمریکا یا کانادا که احتمالا راحتتر fund میدند کدوم بهتره؟
دوست عزیز یادت نره شما میتونی حتی مستقیم دکترا امریکا بری اگه مینیموم تافل و جی ار ای بالا داشته باشی...
معدلت خوبه
دانشگاهها همونطور که دوستمون گفت متفاوته ولی هزینه دانشگاهها از 25000دلار تا حتی 50000دلار هم من دیدم و رنج های متفاوتی دارن...
بحث فاند رو هم از اینجا پی بگیر:
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...9%84%DB%8C
توصیه نامه یه چیز فرمالیته هستش برای تکمیل کردن مدارک...شما دنبال زبان به خصوص جی ار ای باش که بسیار مهمه...
ms سخت فاند میدن امریکا و میتونین direct phd بخونین و بهتون فاند هم میدن
کانادا رو هم تو فروم مربوطه بپرسین ولی استاد خیلی مهمه واسه کانادا...
معدلت خوبه
دانشگاهها همونطور که دوستمون گفت متفاوته ولی هزینه دانشگاهها از 25000دلار تا حتی 50000دلار هم من دیدم و رنج های متفاوتی دارن...
بحث فاند رو هم از اینجا پی بگیر:
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...9%84%DB%8C
توصیه نامه یه چیز فرمالیته هستش برای تکمیل کردن مدارک...شما دنبال زبان به خصوص جی ار ای باش که بسیار مهمه...
ms سخت فاند میدن امریکا و میتونین direct phd بخونین و بهتون فاند هم میدن
کانادا رو هم تو فروم مربوطه بپرسین ولی استاد خیلی مهمه واسه کانادا...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.