04-12-2013, 06:34 PM
(30-11-2013, 02:39 PM)'proxima' نوشته: سلام دوستان.
من می خواستم برای یه دانشگاه ایتالیا اپلای کنم و از من ترجمه ریز نمرات تا الان(چون فارغ التحصیل نیستم) رو می خوان.
یکی از دوستان می گه که برای اپلود مدارک هم باید حتما مهر دادگستری بخوره ولی چون من ریز نمرات رو از سایت خودم پرینت کردم (البته مهر اموزش و امورمالی دانشگاه رو داره) هیچ دارالترجمه مهر دادگستری نمی زنه.
حالا می خواستم ببینم که برای گرفتن پذیرش(اپلود مدارک) فقط ترجمه رسمی باشه مشکلی نداره؟ یا حتما باید مهر دادگستری هم بخوره؟
سلام
دوست شما رو چه حسابي اين رو ميگه؟ تو سايت دانشگاه تاكيد شده؟ از دانشگاه بپرسد كه شما اين مهر رو لازم داريد؟ ترجمه بدون مهر ارزشي به اون صورت نداره. رسمي هم يعني دانشگاه شما ارسال كنه مدارك رو. پس از اونها بپرسيد كه مدارك بايد شامل چه مهر ها و تاييديه هايي باشه و امكان ارسالش به چه صورت باشه.خودتون يا از طريق دانشگاه( ميتونيد بديد دانشگااه سيل كنه و خودتون بفرستيد اينم باز از سمت دانشگاه در نظر گرفته ميشه) شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
دوست شما رو چه حسابي اين رو ميگه؟ تو سايت دانشگاه تاكيد شده؟ از دانشگاه بپرسد كه شما اين مهر رو لازم داريد؟ ترجمه بدون مهر ارزشي به اون صورت نداره. رسمي هم يعني دانشگاه شما ارسال كنه مدارك رو. پس از اونها بپرسيد كه مدارك بايد شامل چه مهر ها و تاييديه هايي باشه و امكان ارسالش به چه صورت باشه.خودتون يا از طريق دانشگاه( ميتونيد بديد دانشگااه سيل كنه و خودتون بفرستيد اينم باز از سمت دانشگاه در نظر گرفته ميشه) شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull