(04-12-2013, 07:10 PM)'Sara.Za' نوشته: حتی واسه دانشگاههای رنک 200 و اینا نمیتونم فاند بگیرم؟ یا شریف خوندن و کار کردن روی زبان بهتره؟
حالا اگه بخوام رو زبان کار کنم باید چیکار کنم؟ و یه سوال دیگه اگه من به شدت این دو سال تلاش کنم و به یاری خدا بتونم زبانمو به حد خوبی برسونم و خوب مقاله هم بنویسم چقدر احتمالش هست که از دانشگاههایی مثه برکلی یا استندفورد fullfund بگیرم
سارا خانم
فكر ميكنم صحبتهاي من واضح نبوده به حد كافي.
بيبينيد من اصلا در مورد شانس شما بحثي ندارم. پذيرش چيزي نيست كه بشه پيشگوييش كرد و عوامل زيادي در اون دخيلند بدترين و نامشخص ترينش وضعيت رزومه ي رقباي شماست. با حساب سر انگشتي خواهيد فهميد كسي كه به خودش جرات ميده براي بركلي اقدام كنه در خودش ميبينه با آدم هاي قوي از بهترين دانشگاه هاي دنيا رقابت كنه.
بخوام با مثال ساده بگم:
اپلاي و پذيرش يعني:
شما يك ماشين مسابقه داريد با تعدادي آپشن و از ماشين خودتون اطلاع كافي داريد. حالا ميگن خانوم شما بايد با ماشينتون در يك مسابقه ي سرعت جهاني شركت كنيد. مسير نامشخصه رقبا نامشخصند و بدتر از همه مشخص نيست رقبا چه ماشين هايي با چه آپشن هايي سوار هستند. و شما وارد بازي ميشيد و تازه وسط راه ميبينيد كه ماشين شما كشش رسيدن به ماشين شوماخر رو نداره چون اصلا شما در جريان نبودي شوماخرم تو مسابقه شركت ميكنه وگرنه جرات نميكردي تو اين مسابقه وارد شي.
حالا فرض كنيد براي اپلاي كردن براي هر دانشگاه شما اين وضعيت رو داري و وارد مسابقه ميشي وقتي اپلاي ميكني و كار اونجايي سخت ميشه كه چند تا شوماخر هم اپلاي كرده باشن. ديگه اونجاست كه فاتحه ي مسابقه و پذيرش و فاند خونده شده است.
حالا يك سري شانس ها اين وسط به كمك برخي دوستان با رزومه هاي نه چندان نجومي مياد. مثلا:
1- شوماخر علاقه ايي به اين مسابقه نشون نده. پس شانستون ميزنه و شما با رزومه ايي كمي قوي گوي ميدان رو ميبريد. شوماخر كجاست؟ يا از مسابقه(دانشگاه بخاطر قدر بودنش) ترسيده يا مسابقه ي ديگه شديدا مد نظرشه و هم و غمش رو گذاشته براي اپلاي در اون يكي مسابقه.
2-وسط راه شوماخر چپ ميكنه . يعني اپلاي كرده و پذيرش شما رو به خطر انداخته اما مثلا : توصيه نامه اش نميرسه نقص مدرك ميخوره. بسته ي پستيش تو راه گم ميشه پيگيري نميكنه نقص مدرك ميخوره- ددلاين و از دست ميده- و ... اينجا باز شانس با شماست.
3- شوماخر ضعيف عمل ميكنه. SOP شما در مقايسه با ايشون چشمگيرتره و با اينكه رزومه اش عاليه نميدونه ميخواد چيكار كنه. هميه چيزش از هوش ذاتيش بوده و زحمتي نكشيده و هنوز مسير براش روشن نيست. ( اين مورد خيلي كمه)
خوب نميدونم چقدر رسوندم كه كجاييم و دنبال چي. شما با اين معدل و تلاش بهتر ميتوني دكتري در دانشگاه خوب بخونيد ولي اگر عجله داريد با همين وضعيت از دانشگاه هاي متوسط و خوب و حتي عالي هم با توجه به وضعيت شوماخر ميتوني پذيرش با فاند بگيري. اما اگر بخوني تا سال بعد (حتما شريف) خودت سال بعد يكي از شوماخرها خواهي بود.
ديگه با خودتونه كه هدفتون چيه.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull