05-12-2013, 05:29 PM
(04-12-2013, 12:12 AM)'farzad67' نوشته: با سلام دوستان. بنده چند تا سوال دارم ممنون میشم دوستانی اطلاع دارن جواب بدن.
بنده می خوام برای سپاه اقدام کنم. آشنا هم دارم. گفته باید فعال باشی و کارت دوره تکمیلی داشته باشی تا صد در صد بیفتی سپاه شهر خودت.
من 3 آذر بسیجی فعال شدم. بعد هم برای دوره تکمیلی بسیج که قراره هفته دیگه برگزار بشه ثبت نام کردم که میگن 45 روز طول میکشه. حالا مشکل من اینه :
1- من باید تا 15 بهمن ماه دفترجه را پست کنم. که به احتمال زیاد اردیبهشت می افتم.اگر دوره 45 روزه تا بهمن طول بکشه کی کارت دوره تکمیلی صادر میشه. بعد هم از ما ضمانت گرفتن که 6 ماه تا تاریخ اعزاممون زمان باشه! به نظرتون به دستم کارت تکمیلی بسیج می رسه.
2- من اگر برای سپاه اقدام کنم. مثلا 11 بهمن دفترچه ام را پست کنم و اول اردیبشت بیفتم بعد تا اول اسفند کارت سبزم بیاد اونوقت کارت سبز و مدارک بسیجی فعال را ببرم کافی هست برای سپاه یا باید کارت دوره تکمیلی هم باشه. مگر کارت دوره تکمیلی بسیج در روزی که آموزشی می ریم فقط نیاز نیست. اگر نباشه نامه گردانی که دوره تکمیلی برگزار شده بهم میده. و اون نامه را سپاه قبول می کنه.
3- بعدم این گزینه که در دفترچه هست که آیا شما دوره تکمیلی بسیج را گذارانده اید را من بزنم. باید کپی کارت دوره تکمیلی هم به پلیس به اصافه 10 تحویل بدم یا نه. اگر تا اون موقع کارتم دروه ی تکمیلیم صادر نشه باید چیکار کنم.
4- کلا یکی چگونگی افتادن در سپاه را مختصر و کامل!! توضیح بده.
بازم ممنون از دوستان.
سلام.
1.کارت دوره تکمیلی احتمال زیاد تا وسطا فروردین واست میاد.قبل عید احتمالش کمه واست صادر بشه.
2.اگه پارتیت قوی باشه و بخواد کار کنه موقع ثبت نام تو سپاه نیازی به کارت سبز نیست.کارت سبز واسه روز اعزام به آموزشیه که کفایت از آموزش بهت بدن و ترخیص بشی.
3.اون گزینه زدن یا نزدنش تاثیر چندانی نداره ولی پیشنهاد میکنم بزن.بزنی هم نیازی به کپی کارت سبز نیست واسه پلیس +10
4.سپاه هر دوماه یکبار یه لیست تقریبا صدنفری واسه نظام وظیفه میفرسته که این اسام رو نیاز داریم به عنوان سرباز.اگه پارتی باشه و اسمتو تو اون لیست رد کنه اصلا نیازی به بسیجی هم نداری
1.کارت دوره تکمیلی احتمال زیاد تا وسطا فروردین واست میاد.قبل عید احتمالش کمه واست صادر بشه.
2.اگه پارتیت قوی باشه و بخواد کار کنه موقع ثبت نام تو سپاه نیازی به کارت سبز نیست.کارت سبز واسه روز اعزام به آموزشیه که کفایت از آموزش بهت بدن و ترخیص بشی.
3.اون گزینه زدن یا نزدنش تاثیر چندانی نداره ولی پیشنهاد میکنم بزن.بزنی هم نیازی به کپی کارت سبز نیست واسه پلیس +10
4.سپاه هر دوماه یکبار یه لیست تقریبا صدنفری واسه نظام وظیفه میفرسته که این اسام رو نیاز داریم به عنوان سرباز.اگه پارتی باشه و اسمتو تو اون لیست رد کنه اصلا نیازی به بسیجی هم نداری