05-12-2013, 06:09 PM
(05-12-2013, 11:44 AM)'soniasa' نوشته: راستش من سطح زبانم بالای متوسط (UI) هستش...
بهار سال آینده باید مدرک تافل رو با نمره بالا داشته باشم....
تا جایی که من تحقیق کردم آقایان اعلایی و علی محمدی رو به عنوان اساتید خوب و قوی تافل پیدا کردم
من ساکن کرج هستم و فقط روزای 5 شنبه می تونم فول تایم برای زبان وقت بذارم. کلاس نیمه خصوصی اگه تهران هم باشه و روزای 5 شنبه باشه من می تونم شرکت کنم.
لطفا نظر بدین؟ راستی کسی از کرج هست؟
سلام به شما
قطعا در کرج مربی های خوب و با سابقه ای هستند و میتونید همونجا برید کلاس.منطقی نیست برای کلاس انگلیسی اینهمه زمان رفت و آمد تلف کنید و بهتره بیشتر بخونید و کلاس برید.هفته ای یک روز خیلی کمه و راه دور بین دو استان هم باعث کاهش کارایی شما میشه.
قطعا در کرج مربی های خوب و با سابقه ای هستند و میتونید همونجا برید کلاس.منطقی نیست برای کلاس انگلیسی اینهمه زمان رفت و آمد تلف کنید و بهتره بیشتر بخونید و کلاس برید.هفته ای یک روز خیلی کمه و راه دور بین دو استان هم باعث کاهش کارایی شما میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم