(05-12-2013, 01:01 PM)'tannazjhn' نوشته: سلام
نمیدونستم این سوال رو دقیقا کجا می تونم بپرسم. ببخشید اگر در این انجمن مربوط نیست.لطفا من رو راهنمایی کنید. من در حال نوشتن sop هستم. ولی مشکلی که دارم این هست که non native mistakeدر انگلیسی زیاد دارم و چون رشته ام در شاخه علون انسانی هست این مساله خیلی تاثیر می زاره. کسی هست که سطح انگلیسی اش بالا باشه که هم بتونه در رفع اشکال های گرامری و.... کمک کنه و هم سطح انگلیسی sop من رو بالا ببره؟ تا یکشنبه هفته دیگه نوشتنم تموم می شه و فقط چند روز بیشتر بعداز اون وقت ندارم. اگر امکان داره به من کمک کنید و یا یک راهی نشونم بدید تا sop رو از لحاظی که گفتم رفع اشکال کنم. خیلی نگرانم. ممنون می شم بهم کمک کنید. منتظر پیام یا پست هاتون هستم.
با تشکر
دوست عزیز جای نگرانی نیست
اگر مایلید همینجا به صورت فایل word بذارید تا دوستان نگاه کرده و نظر بدن
ولی من توصیه ام اینه حتما از یه استاد خوب و کامل کمک بگیرین تا با دقت sop رو تکمیل کنین
اگر مایلید همینجا به صورت فایل word بذارید تا دوستان نگاه کرده و نظر بدن
ولی من توصیه ام اینه حتما از یه استاد خوب و کامل کمک بگیرین تا با دقت sop رو تکمیل کنین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.