06-12-2013, 01:22 AM
(06-12-2013, 01:14 AM)'aryangolden' نوشته: دوستان برای گرفتن ریز نمرات حتما باید داتشنامه رو آزاد کنیم؟
اینطور که از بقیه پرسیدم گفتن که دانشگاه خودش هزینه کارنامه و هزینه پست رو میگیره و مستقیم میفرسته زیر نمرات رو واسه دانشگاه مقصد! یعنی صحبتی از آزاد کردن مدرک یا مهر وزارت خارجه و غیره نبوده! این قانون جدیدا وضع شده؟ چون من از دوستانی که پارسال اپلای کردن پرسیدم
کسی تجربه ای از دانشگاه امیر کبیر داره؟
بعضی از دانشگاه ها با گرفتن هزینه ریزنمرات جداگانه و بدون دانشنامه هم اونارو بهتون میدن...این هزینه کارنامه که می فرمایید همین هزینه ست. که اگر دانشگاه پدذیرفت و شما پرداخت کردین و برا دانشگاه مقصد خود دانشنامه مهم نبود می تونید اینطوری اقدام کنید
(03-12-2013, 07:33 PM)'proxima' نوشته: سلام دوستان.من الان ترم 7 کارشناسی غیر انتفاعی سپاهان اصفهان درس می خونم و برای یه دانشگاه ایتالیا اقدام کردم و انگار باید تا اخر تیر یا مرداد یا حالا وسطای شهریور بتونم دانشنامه رو بگیرم که بهم ویزا بدن.
می خواستم ببینم که چطور میشه ازاد کرد مدرکو یا دانشنامه رو گرفت که از الان برم دنبالش.
یعنی می خوام بدونم که میشه گرفت دانشنامه یا حالا مدرکی که به مهر وزارت علوم برسه که من بتونم ترجمه با مهر دادگستری بزنم؟
من در مورد دانشگاه های غیرانتفاعی بصورت خاص اطلاعی ندارم ولی قاعدتا شما بعد از اتمام درستون و تسویه حساب کامل با دانشگاه می تونید برا دانشنامه اقدام کنید و درخواست بدین که براتون صادر شه و بعدش تاییدشو از وزارت علوم بگیرین و بدین برای ترجمه. موفق باشید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا