06-12-2013, 10:19 AM
(06-12-2013, 02:18 AM)'arezoo_reve' نوشته: سلام
من لیسانس مترجمی زبان فرانسه از دانشگاه سراسری با معدل 15.50 دارم و الان دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد هستم با معدل 17.5 . می خواستم ببینم اگه من بخوام واسه سال دیگه دوباره واسه مستر در رشته ی آموزش زبان فرانسه در دانشگاه UNIL لوزان اقدام کنم(تا اون موقع درسم تموم میشه و فقط پایان نامه ام میمونه).چقدر شانس پذیرش دارم؟کمی هم سابقه ی تدریس و یک مقاله تو یه مجله ی فرانسوی زبان در تهران چاپ کردم.
دروود بر شما.
من وب سایت رو بررسی کردم. و اموزش زبان فرانسه در دانشگاه لوزان تنها تا مقطع ارشد می باشد. (اینجا)
ضمناً شما با این فرصت مناسب بهتره برای خود فرانسه اقدام کنید، بخشی از بلژیک و لوگزامبورگ هم به فرانسوی صحبت میکنند. چون باید اقدام کرد تا ببنید شانست چطوره. با توجه به معدل ارشد شما بهتره برای دکتری اقدام کنی.
من وب سایت رو بررسی کردم. و اموزش زبان فرانسه در دانشگاه لوزان تنها تا مقطع ارشد می باشد. (اینجا)
ضمناً شما با این فرصت مناسب بهتره برای خود فرانسه اقدام کنید، بخشی از بلژیک و لوگزامبورگ هم به فرانسوی صحبت میکنند. چون باید اقدام کرد تا ببنید شانست چطوره. با توجه به معدل ارشد شما بهتره برای دکتری اقدام کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public