07-12-2013, 08:10 AM
(06-12-2013, 11:32 PM)'fahime92' نوشته: سلام
ارشد طراحی شهری دارم معدل :17
1 مقاله دارم
برای دکترای طراحی شهری چقدر شانسه فاند گرفتن دارم و امکان اقامت دائم و کا برایم هست؟
شما از معدل لیسانس و نمره زبانتون چیزی نگفتید! اما با فرض داشتن معدل بالا و نمره زبان بالای 6 میشه امیدوار به گرفتن دوره دکتری در مالزی باشید با توجه به بالا رفتن رینگیت (واحد پول) نسبت به ریال خیلی مانند گذشته استقبال نشان داده نمیشه و احتمال پذیرش شما بالاست. اما این رو در نظر بگیرید که کشور مالزی اقامت دائم
نداره . پاسپورت هم بهتون نخواهد داد . تنها اگر 10 سال اونجا باشید ممکنه ویزای خانه دوم رو بگیرید که ضمناً برای ویزای Second Home نامیده میشه باید مقدار (500 میلیون تومان سرمایه گزاری) و هر وقت بخوان ویزاتون رو مسدود میکنن. کار هم والا باید تجربه کافی و زبان مالزیایی به خوبی داشته باشید و بدونی. شما باید پول زیاد برداری چند ماهی بری زبانت رو درست کنی و دنبال کار بگردی . شاید پیدا کنی.
در خصوص فاند در مقطع دکتری ، زیاد روی فاند دادنشون حساب باز نکنید. جدیدا به سختی فاند میدن... و حتی عده ای از دوستان بودن که فاند داشتن ولی از از شروع ترم جدید دیگه بهشون ندادن. شاید دانشگاه فخیم UM که بیشترین بودجه رو میگیره چیزی واسه فاند ارائه بده.
ازاد اندیش باشی
در خصوص فاند در مقطع دکتری ، زیاد روی فاند دادنشون حساب باز نکنید. جدیدا به سختی فاند میدن... و حتی عده ای از دوستان بودن که فاند داشتن ولی از از شروع ترم جدید دیگه بهشون ندادن. شاید دانشگاه فخیم UM که بیشترین بودجه رو میگیره چیزی واسه فاند ارائه بده.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public