08-12-2013, 12:48 AM
(07-12-2013, 01:59 PM)'mamad_reza' نوشته: با سلام
من از یک کالج توی کالیفرنیا پذیرش گرفتم که اول برای اموزش انگلیسی فشرده برم و بعد از اون توی همون کالج درسم رو ادامه بدم در ضمن فاند خوبی هم از طریق پدرم دارم,حالا 2 تا سوال داشتم
1.به نظرتون کلا به کسایی مثل من ویزا میدن؟
2.معافیت سربازی من به خاطر جبهه و جانبازی پدرم بوده,به نظرتون تاثیری توی مصاحبم داره؟؟؟
من چند روز دیگه وقت سفارت دارم و کلا نا امیدم,ممنون میشم جوابم رو بدید
درود.
1- اصولا در مورد ویزا نمیشه یک نسخه کلی برای افراد پیچید! عده ای بودند که با شرایط شما به راحتی ویزا دریافت کردند ولی عده ای دیگه خیر، بنابراین بنظرم دنبال یک فرمول/پاسخ دقیق به این سوال نباشید.
2- در سفارت از شما درباره سربازی خواهند پرسید (رفتی/نرفتی/معافی)، اگر رفتی کجا بودی، اگر نرفتی/معافی، چرا؟
بنابراین نوع معافیت شما، بنظرم، تاثیری بر مصاحبه شما نخواهد داشت و جای نگرانی نیست.
1- اصولا در مورد ویزا نمیشه یک نسخه کلی برای افراد پیچید! عده ای بودند که با شرایط شما به راحتی ویزا دریافت کردند ولی عده ای دیگه خیر، بنابراین بنظرم دنبال یک فرمول/پاسخ دقیق به این سوال نباشید.
2- در سفارت از شما درباره سربازی خواهند پرسید (رفتی/نرفتی/معافی)، اگر رفتی کجا بودی، اگر نرفتی/معافی، چرا؟
بنابراین نوع معافیت شما، بنظرم، تاثیری بر مصاحبه شما نخواهد داشت و جای نگرانی نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.