(08-12-2013, 08:49 PM)'elec-star' نوشته: سلام
من یکم گیج شدم توی این زمان ها! برای دکتری دانشگاه های کانادا میخام اپلای کنم و یکیشونو که ددلاینشو میدیدم تاریخاش 1 فوریه برای سپتامبر 1 ژولای برای ژانویه و 1نوامبر برای می بود من میخام برای ترم نمیسال دوم سال دیگه اپلای کنم الان دقیقا کدوماش میشه! یعنی باید 1 ژولای که حدودای تیر میشه مدارکو حتما اماده داشته باشم و بفرستم؟ در این صورت بقیه کارهام توی چه تاریخی انجام بشه خوبه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
اگه میخواین ژانویه اونجا باشین بله مدارک باید تا اواسط تیر تقریبا فرستاده بشه
منظورتون از نیمسال دوم دقیقا چیه؟
پاییز - زمستان - بهار(اردیبهشت)؟فک کنم همون زمستان مد نظرتون هست...
خوب دیگه چون کانادا جی ار ای نمیخواد شما میتونین با یه برنامه ریزی دقیق تمام مدارک رو تا اون موقع(تیرماه) من جمله ریزنمرات و نمره تافل(ایلتس) و رزومه و sop و اون اخرا هم توصیه نامه ها و ...رو اماده کنید...
توصیم اینه که دقیقه 90 نذارید کاراتون رو .مثلا ترجمه مدارک و ازادسازی ... بهتره زودتر انجام بشه...
منظورتون از نیمسال دوم دقیقا چیه؟
پاییز - زمستان - بهار(اردیبهشت)؟فک کنم همون زمستان مد نظرتون هست...
خوب دیگه چون کانادا جی ار ای نمیخواد شما میتونین با یه برنامه ریزی دقیق تمام مدارک رو تا اون موقع(تیرماه) من جمله ریزنمرات و نمره تافل(ایلتس) و رزومه و sop و اون اخرا هم توصیه نامه ها و ...رو اماده کنید...
توصیم اینه که دقیقه 90 نذارید کاراتون رو .مثلا ترجمه مدارک و ازادسازی ... بهتره زودتر انجام بشه...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.