26-07-2011, 10:07 PM
صحبتهای امید به طور کلی درسته، اما این پیام خطای خاص بیشتر مربوط به کدهای جاواسکریپت سایتها میشه. من هم این پیام خطا رو با اینترنت اکسپلورر میدیدم، اما بعد از این که اشکالات رو برطرف کردم دیگه نمیدیدم، اما ممکنه که باز پیش بیاد. فقط یک سوال، آیا این خطا دقیقا همون موقع ارسال پست برای شما پیش میاد یا در صفحات دیگه هم دیده میشه؟ لطفا محل دقیقش رو بگید تا بررسی کنم. تستهای خود من نشون میداد که دیگه در موقع ارسال پست به وجود نمیاد، ولی قسمتهای دیگه رو امتحان نکردم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.