27-07-2011, 05:07 AM
(26-07-2011, 01:49 PM)arash66110 نوشته: با سلام و خسته نباشيد.ميخواستم بپرسم من الان فوق ليسانس مهندسي مواد دارم . يك پذيرش دكترا هم از استراليا دارم. ايا به نفع من هست برم ايلتس 8 بگيرم و از ايران اقدام كنم و بيخيال بشم دكترا رو يا برم دكترا بخونم بعد اقدام كنم براي مهاجرت.صد البته بهتره که دکترا بگیرید و بعد از اون درخواست اقامت کنید. چون که مدرک PhD به تنهایی 20 امتیاز داره و با داشتن اون نیازی به گرفتن آیلتس 8 نخواهید داشت. همچنین دورانی که در استرالیا مشغول به تحصیل هستید جمع خواهد شد و بعد از هنگام تقاضای شهروندی استرالیا(مجموعاً به مدت 4 سال باید در استرالیا باشید تا شهروند شوید) به حساب خواهد اومد.
چون بعد از 4 يا 5 سال تحصيل ممكنه رشته ما از ليست حذف بشه. كلا اصلا دكترا خوندن اونجا فايده اي داره؟
يك سوال ديگه هم داشتم ايا براي رشته ما اونجا كار گير مياد. چون تا اونجا كه من اطلاع دارم بيشتر كارها
در استراليا و كانادا كاراي برنامه نويسي و اي تي هست. با تشكر
البته در مورد سوال دومتون اطلاع دقیقی ندارم، ولی منطقی این است که یک فارغ التحصیل دکترا از دانشگاه استرالیا بیکار نخواهد ماند. از الان در مورد 4-5 سال آینده اصلاً نمیشه قضاوت کرد چه خواهد شد.
.