11-12-2013, 12:48 AM
(10-12-2013, 09:16 PM)'javidhood' نوشته: سلاممن در زمینه رشته شما اطلاعاتم زیاد نیست، اما چندین سال پیش که در دانشگاه ویکتوریا کانادا بودم، دو تا از دوستان ایرانی اونجا بودند که تونسته بودند در رشته Kinesiology از دانشگاه ویکتوریا پذیرش و فاند بگیرند. با توجه به این که معدل شما هم خوبه، اگر بتونید در IELTS نمره بالا بیارید شاید بتونید در رشتههای مرتبط پذیرش بگیرید، اما برای رشتههای گروه پزشکی فکر نمیکنم بتونید به این راحتی وارد دانشگاههای کانادا بشید و بتونید فاند بگیرید. ورود به سیستم پزشکی کانادا تا اونجا که من اطلاع دارم بسیار مشکله.
معدلم تا ترم دوم تقریبا : 17 شده و معدل کل را به 18 میرسانم.
در حال تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه اما رضا مشهد هستم.
رشته ام تربیت بدنی است و میخواهم در گرایش طب ورزشی ادامه تحصیل بدهم.
در حال گرفتن مدرک ایلتس هم میباشم.
دو تا مقاله هم دارم.
میخواهم برای " کارشناسی ارشد " از دانشگاه کانادا بورس بگیرم. بنظر شما، ایا با این شرایط و در این مقطع میتوانم بورس کانادا را بگیرم؟
خیلی ممنون
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.