11-12-2013, 04:14 AM
(05-12-2013, 04:34 PM)'fahime92' نوشته: سلام خسته نباشید ممنون میشم درزمینه تحصیل و اقامت با شرایط زیر ما رو راهنمایی کنید: چه کشورهایی رو پیشنهاد میدین چون میخوایم بعد از تحصیل در رشته دکترا در آنجا اقامت دائم بگیریم از طرفی دنبال فاند هم هستیم که کجا راحتر میدن ممنون میشم کمک کنید
مشخصات من:
-معدل کار شناسی: 16.83 ، معدل ارشد:17
2-دانشگاه و رشته: رشته لیسانس مهندسی شهرسازی از ازاد مشهد، رشته فوق لیسانس: طراحی شهری ازاد مشهد
3-نمره زبان: سعی می کنم حداکثر نمره رو بگیرم
4-تعداد مقالات: ندارم
5-مقطع پذیرش: دکترا رشته طراحی شهری یا برنامه ریزی شهری
مشخصات همسرم:
-معدل:14.51
2-دانشگاه و رشته:دکترای دامپزشکی دانشگاه ازاد تهران
3-نمره زبان:سعی میکنه حداکثر نمره رو بگیره
4-تعداد مقالات:1 مقاله در یک ژورنال خارجی
5-مقطع پذیرش: تخصص در رشته های علوم پایه
لطفا راهنماییمون کنید
سلام
به طور کلی نمیشه گفت که مثلا اینجا یا اونجا فاند راحتتر میده. برای هر رشته ای شرایط متفاوته. حتی توی یک کشور دانشگاه های مختلف از لحاظ شرایط دادن فاند با هم فرق میکنن. اینه که یک قانونه کلی نمیشه تعیین کرد. بهترین کار اینه که شما ببینین دانشگاه های معتبر که رشته شما رو ارائه میدن کجا هستن. بعد با دانشجوهاشون مکاتبه کنین و در مورد شرایط گرفتن فاند بپرسین. بحث گرفتن اقامت یک بحث جداگانه هست. به طور کلی چیزی که من شنیدم استرالیا شرایط خوبی داره از این نظر. که البته برای گرفتن پذیرش با فاند از استرالیا معدل بالا و داشتن مقاله حتما لازمه.
در آمریکا و کانادا هم میشه اقامت گرفت ولی در هر صورت این بحث جداگانه ای هست و میتونین به تاپیک های مختص به اون مراجعه کنید.
در مورد شرایطتتون شما معدلتون متوسطه و دانشگاهتون هم دانشگاه های تاپ ایران نیست. مقاله هم ندارین. من پیشنهاد میدم که اگر میخواین برای آمریکا اقدام کنید سعی کنید در امتحان GRE نمره خیلی خوبی بیارین.
در مورد همسرتون ایشون معدل پایینی دارن. نکته مثبتشون داشتن مقاله هست فقط.
به طور کلی برای دانشگاه های متوسط اقدام کنین. همسرتون با توجه به اینکه مقاله دارن ممکنه بتونن با استادایی که زمینه تحقیقاتی نزدیکی دارن بهشون مکاتبه کنن که شرایط پذیرششون رو تسهیل کنه.
در مورد خودتون هم اگر امکانش هست براتون حتما مقاله بدین.
من با شرایط پذیرش شما و همسرتون به طور خاص آشنایی ندارم برای همین به صورت کلی گفتم نظرم رو.![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
به طور کلی نمیشه گفت که مثلا اینجا یا اونجا فاند راحتتر میده. برای هر رشته ای شرایط متفاوته. حتی توی یک کشور دانشگاه های مختلف از لحاظ شرایط دادن فاند با هم فرق میکنن. اینه که یک قانونه کلی نمیشه تعیین کرد. بهترین کار اینه که شما ببینین دانشگاه های معتبر که رشته شما رو ارائه میدن کجا هستن. بعد با دانشجوهاشون مکاتبه کنین و در مورد شرایط گرفتن فاند بپرسین. بحث گرفتن اقامت یک بحث جداگانه هست. به طور کلی چیزی که من شنیدم استرالیا شرایط خوبی داره از این نظر. که البته برای گرفتن پذیرش با فاند از استرالیا معدل بالا و داشتن مقاله حتما لازمه.
در آمریکا و کانادا هم میشه اقامت گرفت ولی در هر صورت این بحث جداگانه ای هست و میتونین به تاپیک های مختص به اون مراجعه کنید.
در مورد شرایطتتون شما معدلتون متوسطه و دانشگاهتون هم دانشگاه های تاپ ایران نیست. مقاله هم ندارین. من پیشنهاد میدم که اگر میخواین برای آمریکا اقدام کنید سعی کنید در امتحان GRE نمره خیلی خوبی بیارین.
در مورد همسرتون ایشون معدل پایینی دارن. نکته مثبتشون داشتن مقاله هست فقط.
به طور کلی برای دانشگاه های متوسط اقدام کنین. همسرتون با توجه به اینکه مقاله دارن ممکنه بتونن با استادایی که زمینه تحقیقاتی نزدیکی دارن بهشون مکاتبه کنن که شرایط پذیرششون رو تسهیل کنه.
در مورد خودتون هم اگر امکانش هست براتون حتما مقاله بدین.
من با شرایط پذیرش شما و همسرتون به طور خاص آشنایی ندارم برای همین به صورت کلی گفتم نظرم رو.
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.