در کل هر چه سطح تحصیلات شما بالاتر باشه احتمال اینکه کمک هزینه به یکی از شکل های دستیار پژوهشی یا حل تمرین یا دیگر شکل های کمک هزینه رو بگیرید بیشتر خواهد شد. همین طور هر چه به سمت دانشگاه هایی که رتبه بدتری دارند بروید شانس پذیرش گرفتنتون بیشتر خواهد شد. از این جهت برای دوره های کارشناسی شانس گرفتن کمک هزینه کمتر هست ولی به هر حال غیر ممکن هم نیست. در کل به نظرم اگر علاقه دارید تلاش خودتون رو بکنید و زبان خودتون رو هم بهبود بدین که شانس تون بیشتر باشه ولی به موازات این تلاش در صورتی که موفق نشدید پذیرش و/یا کمک هزینه بگیرید، دست کم در رشته ای که دوست دارید در ایران کارشناسی بخونید که برای تحصیلات بالاتر بتونید دوباره اقدام کنید.
(11-12-2013, 09:56 PM)'hanie' نوشته: سلام من پیش دانشگاهی هستم معدل دیپلمم 17 است و ایلتس هم 6.5 ایا شانسی برای بورس از دانشگاه های کانادا دارم ؟؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -