12-12-2013, 07:22 PM
(12-12-2013, 03:46 PM)'giga' نوشته: سلام آیا کلاسی می شناسید که به صورت تک مهارتی باشه؟ من reading و listening خوبی دارم writing هم بد نیست ولی speaking رو فراموشم شده . جایی هست که کلاس speaking تکی رو اموزش بدند . غیر از کلاس خصوصی
سلام
بخاطر پولش ممكنه اولش بگن نميشه. بعد به ما نگاه مي كنند كه تا چه حد درخواستتون جديه. اگر ببينند كه جدي فقط يكي دو مهارت را نياز داريد و ممكنه مشتري بره كوتاه ميان و مهارتي ثبت نام مي كنند. برخي آموزشگاه ها هم سياستشون تك مهارتيه و مشكلي نداريد.
من يكي دو مورد ميشناسم. نميدونم گفتنش تبليغ محسوب بشه يا نه. به من پيام بديد اگر نياز بود.
شادزي
بخاطر پولش ممكنه اولش بگن نميشه. بعد به ما نگاه مي كنند كه تا چه حد درخواستتون جديه. اگر ببينند كه جدي فقط يكي دو مهارت را نياز داريد و ممكنه مشتري بره كوتاه ميان و مهارتي ثبت نام مي كنند. برخي آموزشگاه ها هم سياستشون تك مهارتيه و مشكلي نداريد.
من يكي دو مورد ميشناسم. نميدونم گفتنش تبليغ محسوب بشه يا نه. به من پيام بديد اگر نياز بود.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull