من میخوام به دانشگاه A اطلاع بدم ولی بعد از ورود به خاک آمریکا چون اگه قبلش متوجه بشن ممکنه I20 من باطل کنن و کلا اگر هم متوجه بشن و باطل نکنن یک جورایی غیرقانونی هست. من میخوام با I20 دانشگاه A وارد کشور بشم. نگرانی من افیسر فرودگاه هست. این I20 جدیدی که دانشگاه B صادر میکنه بالاخره به جز شماره سویس متفاوت از قبلی مشخصاتی مثل اسم و تاریخ تولد ... داره که مشابه I20 قبلی هست. وقتی افیسر توی فرودگاه چک میکنه ممکنه متوجه بشه و بگه که تو که ویزا داشتی چرا بعدش یک I20 دیگه گرفتی (یعنی متوجه بشه که من قصد ترنسفر دارم)؟ من احتمالا بتونم بهش بگم که دانشگاه B کم کاری کرده و آی 20 من دیر صادر کرده ولی آیا بعد اینکه یک دانشگاه انتخاب میکنیم لازمه به دانشگاه های دیگه که پذیرش گرفتیم اعلام کنیم که نمیایم تا I20 باطل کنن.
(13-12-2013, 12:02 AM)'Babak' نوشته:تا اونجا که من اطلاع دارم، شما مجاز نیستید که ویزا رو برای تحصیل در دانشگاه A بگیرید و بدون اطلاع دانشگاه رو عوض کنید و به دانشگاه B برید. در این شرایط یا باید دوباره اقدام کنید و برای دانشگاه B ویزا بگیرید یا این که در امریکا وارد دانشگاه A بشید و بعد انتقالی بگیرید و به دانشگاه B برید.