14-12-2013, 12:55 AM
(13-12-2013, 09:09 PM)'aryangolden' نوشته:ممنون بابک عزیز
حقیقتش خیلی ها میگن که این بخش حتما باید باشه و اگه نباشه خیلی تو ذوق میزنه، برای همین منم یه چیز هایی نوشتم
اگه کلا حذفش کنم یک مزیتی هم که داره اینه که رزومه ام میشه کلا یک صفحه که فک کنم خیلی بهتر از 2 صفحه بودنه!؟
من شخصا از چندین نفر افراد حرفهای و استادها شنیدهام که ضرر قرار دادن اطلاعات غیرمفید و بیاهمیت در رزومه بیشتر از منفعتشه. در نتیجه اطلاعات کم اهمیت رو در رزومه قرار ندید. نه تنها این جور اطلاعات کمک خاصی به شما نخواهد کرد، بلکه باعث خواهد شد که رزومه شما غیرحرفهای به نظر برسه.
همه اینها رو گفتم، اما منظورم این نبود که شما باید قسمت افتخارات رو از رزومه حذف کنید. همون طور که قبلا هم گفتم، میتونید رتبههای کنکور سراسری رو اگر خیلی چشمگیر بوده در رزومه بیارید.
همه اینها رو گفتم، اما منظورم این نبود که شما باید قسمت افتخارات رو از رزومه حذف کنید. همون طور که قبلا هم گفتم، میتونید رتبههای کنکور سراسری رو اگر خیلی چشمگیر بوده در رزومه بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.