14-12-2013, 09:08 AM
(14-12-2013, 01:23 AM)'aryangolden' نوشته: راه که والا داریم میریم دیگه، نشد فوقش همینطوری باید چند جا اپلای کنیم دیگه!
والا این مال یه دانشگاه توی کانادا هست که اتفاقا اولین مرحله از مراحل اپلای رو گذاشته تماس با اساتید، یعنی خودتون بگردید سوپروایزرتون رو پیدا کنید! اگه اثر نداره پس چرا گفته که تماس بگیرید؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]
دوست عزیز نگفتم اثر نداره
اتفاقا کانادا خیلی هم اثر داره
بنده ایمیل رو تفسیر کردم فقط که استاد گفته اپلای کن و من جای خالی دارم! مهم اینه که بعد پذیرش شما رو بر میداره یا نه...
معمولا دانشجوهای دکترا مشکلی از این بابت آنچنان ندارن...
البته این جواب باز بهتر از جواب ندادن و یا گفتن اینکه مثلا فاند ندارم یا دانشجو بر نمیدارم هست.
شما اپلای کنید.
اتفاقا کانادا خیلی هم اثر داره
بنده ایمیل رو تفسیر کردم فقط که استاد گفته اپلای کن و من جای خالی دارم! مهم اینه که بعد پذیرش شما رو بر میداره یا نه...
معمولا دانشجوهای دکترا مشکلی از این بابت آنچنان ندارن...
البته این جواب باز بهتر از جواب ندادن و یا گفتن اینکه مثلا فاند ندارم یا دانشجو بر نمیدارم هست.
شما اپلای کنید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.