این قضیه مال چند سال پیشه شیما جون.تو دانشگاه دوره زبان برداشته بود.اونم فشرده.تا اونجایی سعی کن فشرده برداری چون تو گوته ایران ترمهای C1 فشرده ارائه نمیشه و هر ترمش 3 ماهه که رو هم میشه 1 سال اما تو آلمان یک ماه تو فوق فشرده کمتر از یک ماه هم میشه ولی هزینه اش گرونتره.فرقی نداره کدوم موسسه تو المان حتی بیشتر دانشگاهها خودشون دوره زبان دارن فقط باید بفهمی ثبت نامش کیه که این چیزا رو تو سایت دانشگاه می نویسه. من نمیدونم رشته ات چیه.اونجا حتی یک دوره دو ساله تو مدارس volkshochschule هم ببینی می تونی کار پیدا کنی.نظام اموزش اونا مثل ما نیست.بهتره.گزینه های بیشتری واسه انتخاب دارن.رو لیسانس پافشاری نکن.الان که مهلت واسه پذیرش ترم تابستون 2014 گذشته و واسه زمستون هم باید از تابستون دیگه اقدام کنی.اما دوره های دیگرو پیدا کن تو رشته های دیگه .مثلا رشته هایی که اونا لازم دارن.این خیلی مهمه.چون به کسایی که لازمشون دارن اقامت میدن.کلاسهای آموزشی شرکت کن.من اگه بودم این کارو می کردم.هر دانشگاهی هم تیم مشاوره داره.میتونی از راهنماییشون استفاده کنی و بهترین راهنمایی ها رو میتونی از خود دانشجوها تو سلف سرویس دانشگاه پیدا کنی.حتما ایرانی هم اونجا می بینی.پس دست رو دست نگذار برو دانشگاه و با اونا دوست شو.
ویزای دانشجویی برای کشور آلمان
|
|