(14-12-2013, 01:54 PM)'mehdi1359' نوشته: سلام
میشه بفرمائید ایا دانشگاهای انگلستان اموزش از راه دور یا همون تحصیلات مجازی یا اینترنتی رو در زمینه پزشکی دارن ؟؟؟؟
میشه لطف کنید اگر دانشگاهی در این زمینه هستش اسمش رو بفرمائید ؟؟؟؟
من میخواستم در رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی تحصیل کنم به نظر شما همچین امکانی وجود داره ؟؟؟
من فوق دیپلم رشته تجهیزات پزشکی هستم معدلم 15/75 هستش ایا میتونم با فوق دیپلم برای این رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی بخونم ؟؟؟
کلا اگر بخوام دکترای حرفه ای بخونم باید چیکار کنم کدوم دانشگاهای انگلستان این رشته رو دارن که بتونم انلاین ادامه تحصیل بدم ؟؟؟
راستی دانشگاهای انگلستان مدارک تحصیلی قبلی رو از من میخوان ؟؟؟؟
شرمنده که سوالام زیاد بود شرمنده
دوست عزیز، دوره های اموزش از راه دور تقریباً بدلیل کثرت دانشجویان دوره حضوری کمتر مورد استقبال قرار میگیره، دوره پزشکی در انگلستان بر خلاف ایران که 7 سال یطول میانجامد 5 ساله است. متفاضیان جهت شرکت در دوره های پزشکی در انگلستان بایستی از طریق موسسه UCAS جهت اخذ پذیرش تحصیلی در این رشته اقدام نمایند. کد رشته پزشکی در موسسه UCAS انجام میگیرد، دانشجویان خارجی در صورت پذیرفته شدن در رشته های پزشکی در انگلستان بایستی هزینه های تحصیلیکه حدودا سالیانه تا 20 هزار پوند میرسد را پرداخت نمایند و در زمان اقدام جهت اخذ پذیرش در پزشکی در انگلستان , دانشجو بایستی بتوانند توانائی مالی خود را جهت پرداخت هزینه های تحصیلی در این رشته در مدت 5 سال نشان دهند.
متقاضیان تحصیل در رشته پزشکی که در خارج از انگلستان تحصیل کرده اند بایستی دوره های GCSE ویا معادل آن را انجام داده باشند. بنابراین از دانشجویان خواسته میشود تا مدارک لازم را به منظور استاندارد بودن آموزش قبلی خود , در زمان تقاضای پذیرش در رشته پزشکی ارائه دهند.
دانشجویان خارجی میبایست IELTS - GCSE - دوره های Foundation Course و A LEVEL را با موفقیت پشت سر گذاشته باشند تا بتوانند در رشته پزشکی در انگلستان پذیرفته شوند.
دانشجویان خارجی میبایست IELTS - GCSE - دوره های Foundation Course و A LEVEL را با موفقیت پشت سر گذاشته باشند تا بتوانند در رشته پزشکی در انگلستان پذیرفته شوند.
تست دیگری که متقاضیان رشته پزشکی بایستی با موفقیت پشت سر گذارند UK Clinical Aptitude Test - UKCAT است ,
که برای تحصیل در رشته های گروه پزشکی در 26 دانشگاه در انگلستان گذراندن موفقیت آمیز تست UK Clinical Aptitude Test - UKCAT ضروری است. بنابراین فکر کنم با توجه با این پیچیدگی و ازمونهای مکرر خیلی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و بهتره به اروپای شرق یا المان و اتریش فکر کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public