حالا که صحبت پذیرش شد به چند نکته اشاره میکنم 1.رشته انتخابی شما zulassungbeschränkt نباشه بهتره.چون اگه باشه دانشگاه واسش محدودیت پذیرش داره. 2.به ترمهایی که اون رشته ارائه میشه توجه کنید.فقط تابستان یا فقط زمستان یا هم تابستان و هم زمستان. 3 تمام شرایط رو بخونید که واجد شرایط باشید مخصوصا واسه فوق لیسانس. 4.تمام مدارک لازم رو با دقت بخونید. 5.از شرایط پست حتما با اطلاع باشید.ایران هنوز تحریمه و شنیدم DHL نمیتونه پذیرش را واستون بیاره.که با ایمیل باید به اون دانشگاه اینو تذکر بدیدتا با یک شرکت دیگه پستش کنن.6.همه اطلاعات رو خودتون با دستها و چشمهای خودتون پیدا کنید.حتی اگه قراره کسی واستون پذیرش بگیره.یکی میخواست واسم پذیرش بگیره چون خودم فقط حوصلشو نداشتم انفدر لفت داد که یک ترم عقب افتادم و اگه خودم اقدام نمیکردم واسه ترم دیگه هم نمیرسیدم.دیگران خیلی راحت با آیندتون بازی میکنن.فکر کرد خیلی زرنگه اما سپردمش به خدا.7.از حق و حقوق دانشجوییتون که تو یک کاتالوگ همراه پذیرشه یا قابل دانلود از سایت دانشگاست مطلع شید.8.همینطور همه تبصره ها که شاید توش نکته مثبتی واستون پیدا شه.
موفق باشید.
موفق باشید.
(14-12-2013, 10:13 PM)'شيما' نوشته: در مورد اقامت هم متوجه نشدم چجوريه؟ من الحاق به خانواده هستم. براي اقامتك به كار احتياج دارم؟؟
نه عزیزم.اگه الحاق به خانواده ای که هیچی.اینو واسه اونایی گفتم که الحاق نیستن. البته من شرایط دقیقتونو نمیدونم که اقامتتون چه جوریه.عزیزم هرچی سریعتر دوستانی پیدا کن.اطلاعات و خم و چما دست اوناست
(14-12-2013, 10:07 PM)'شيما' نوشته: ممنون. اطلاعات خيلي عاليه. ي سوال ديگه: تو فاصله اي كه براي دانشگاه آماده ميشم، ( يعني اين مدتي كه بايد زبان بخونم) ميتونم به اداره كار مراجعه كنم يا اينكه اونا هم اول زبان ميخان؟ از طرفي شنيدم هزيمه هاشون خيلي گرومه كه خودم بايد بدم.
شما کدوم ایالتی؟واسه کار حداقل مدرکB1 همونطور که گفتم هم و غمتو رو زبان بذار فعلا.واسه کار حتما یک رزومه باید داشته باشی.که نمونش تو گوگل هست.سرچ کن به اسم muster von lebenslauf ذخیرش کن از رویش یکی با مشخصات خودت بساز. تو دانشگاه هم میتونی کار کنی. مثلا دستیار استاد میشه واسه بچه ها جزوه کپی میکنی و کمک استاد میکنی.واسه کار تو دانشگاه به قسمت studentwerk اون دانشگاه یا ASTAمراجعه کن.هزینه چی گرونه؟کلاس زبان؟آلمانیت در چه حده؟دوستم وقتی رفت کانادا وضع تورو داشت.اما باید رو پای خودت وایسی.اونجا باید بیشتر از ایران تلاش کنی.همه واسه خواسته هاشون اونجا خودشون تلاش میکنن.همه دانشگاه ها دانشجوی iranistik دارن که همون ایرانشناسیه و لازمه فارسی یاد بگیرن میتونی رو برد آگهی هی آگهی تدریس بچسبونی و معلم فارسی شی و در عوضش از اونا المانی یاد بگیری.ASTA واسه اینکاراست.و این کار اونحا مرسومه.2 ساعت فارسی در قبال 2 ساعت المانی .واسه خیلی کارا احتیاج به پول نیست.راه میفتی کم کم.برو جلو که می بینم باهوشیو میتونی