30-07-2011, 01:12 AM
در گذشته احتمال گرفتن ویزا برای شرکت در کنفرانس بسیار کم بود، اما در سالهای اخیر وضعیت فرق کرده و کم نبودهاند کسانی که تونستهاند ویزا بگیرند. به خصوص اگر در ایران شرایط خوبی دارید و دلایل قانع کنندهای دارید که به ایران باز خواهید گشت، احتمال ویزا گرفتن کم نیست. رد شدن برای ویزای کنفرانس تاثیر چندان بدی نداره و بودهاند از دوستان من که قبلا نتونسته بودند ویزای B-1 بگیرند، اما بعدها به راحتی ویزا دانشجویی (F-1) گرفتهاند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.