16-12-2013, 11:23 PM
(15-12-2013, 12:48 PM)'KMP' نوشته: سلام بابک جان
راهنمایی می خواستم ازتون... من لیسانس کامپیوتر هستم و حدود 3-4 سال تو زمینه network سابقه دارم... میخوام واسه دانشگاههای آمریکا اقدام کنم.. متاسفانه دانشگاهی که تو این زمینه رشته تحصیلی داشته باشن خیلی کم هستن.. اکثرا یا Computer engineer با Computer science ارائه می دن.. کدومش می تونه به حیطه کارییم نزدیک یاشه؟
و اینکه من گرفتن پذیرش خیلی واسم مهمه.. حتی بدون فاند. معدلم 15/5 بوده و از دانشگاه خیلی شناخته شده هم نبودم اما سابقه کاری مرتبط خوبی دارم... به نظزتون واسه چه دانشگاههای اقدام کنم که خیالم از گرفتن پذیرش تا حدی جمع باشه..؟
شبکههای کامپیوتری یکی از گرایشهای علوم کامپیوتر و همچنین مهندسی کامپیوتره و تعداد بسیار زیادی از دانشگاههای امریکا حداقل یکی از این دو رشته رو ارائه میدهند و در بسیاری از دانشکدههای علوم یا مهندسی کامپیوتر حداقل یکی دو تا استاد میتونید پیدا کنید که در زمینه شبکه کار میکنند.
برای گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا شما به نمره امتحان زبان TOEFL یا IELTS و همچنین نمره امتحان GRE احتیاج دارید و با توجه به این که معدلتون خیلی خوب نیست و دانشگاهتون هم شناخته شده نیست، بهتره که نمره GRE خوبی بیارید تا شانستون رو افزایش بدید. بعد از این که نمره این امتحانات رو داشتید، بعد میشه در مورد این که شانس شما برای چه دانشگاههایی از امریکا بیشتره نظر داد ولی بدون نمره این امتحانات نمیشه گفت که شانس شما کجا بیشتره.
توصیه میکنم که شما نگاهی به جزوه هم بیاندازید تا با روال گرفتن پذیرش بیشتر آشنا بشید.
برای گرفتن پذیرش در دانشگاههای امریکا شما به نمره امتحان زبان TOEFL یا IELTS و همچنین نمره امتحان GRE احتیاج دارید و با توجه به این که معدلتون خیلی خوب نیست و دانشگاهتون هم شناخته شده نیست، بهتره که نمره GRE خوبی بیارید تا شانستون رو افزایش بدید. بعد از این که نمره این امتحانات رو داشتید، بعد میشه در مورد این که شانس شما برای چه دانشگاههایی از امریکا بیشتره نظر داد ولی بدون نمره این امتحانات نمیشه گفت که شانس شما کجا بیشتره.
توصیه میکنم که شما نگاهی به جزوه هم بیاندازید تا با روال گرفتن پذیرش بیشتر آشنا بشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.