18-12-2013, 02:06 PM
(18-12-2013, 10:55 AM)'Mr-Voltage' نوشته:شما برای لیسانس معماری باید به زبان ایتالیایی 3 سطح رو با موفقیت در مدرسه ایتالیایی یا در ازمون استرنی نمره لازم رو کسب کنی. با توجه به معدل بالای شما و اگر نمره زبان ایتالیایی رو هم با موفقیت پشت سر بزاری شانست برای گرفتن بورس دانشگاه وجود داره. هرچند که برای بورس ISU (کشورهای جهان سوم) هم می تونی اقدام کنی. پس اگر برای لیسانس اقدام میکنی روی زبان انگلیسی مانور نده چرا که من دوره ای انگلیسی برای لیسانس ندیدم.
ممنون. امکان بورسیه ای که وجود داره در چه سطحیه؟ منظورم کامل،...؟
ولی اتفاقا من دیدم تو سایتشون و چون از معدود دانشگاه هایی بودن که واحد های انگلیسی زبان برای لیسانس ارائه میدادن یکی از دلایلی بود که جذب این دانشگاه شدم هرچند این کلاس ها هزینه بالاتری نسبت به ایتالیایی زبان ها دارن.
و سوالی دیگه که داشتم این بود که، اینکه نوشته شهریه دانشگاه بر اساس درآمد خاتواده تعیین میشه، چجوریاست؟
ولی اتفاقا من دیدم تو سایتشون و چون از معدود دانشگاه هایی بودن که واحد های انگلیسی زبان برای لیسانس ارائه میدادن یکی از دلایلی بود که جذب این دانشگاه شدم هرچند این کلاس ها هزینه بالاتری نسبت به ایتالیایی زبان ها دارن.
و سوالی دیگه که داشتم این بود که، اینکه نوشته شهریه دانشگاه بر اساس درآمد خاتواده تعیین میشه، چجوریاست؟