(19-12-2013, 06:40 PM)'sara-dz' نوشته:خوب اگه مهر رو پشت میزنن من چرا لمینت رو را باید باز کنم؟؟جالبه که ریز نمره انگلیسی هم دانشگاه شیراز نمیده ، همین اخیرا دارن میدن که حتی اون هم پولی هست و حکم official داره ، بعد مدارک رو هم بدون مهر وزارت خارجه توی پاکت نمیذارن در صورتی که دانشگاه قبلی به من 10 تا پاکت مهر شده داد گفت خودتون ترجمه ها رو بذارید توش
بله من دانشگاه شیراز تحصیل میکنم اینجا اینا مثل زالو هستن من چون مدرک گواهی موقتم دستشون بود و بهم نمیدادن که برم اون دانشگاه قبلی دانش نامه بگیره کل هزینه رایگان رو از من گرفتن ،من فقط دفاعم مونده ، ایشالا تا 1 ماه آینده از شرشون خلاص میشم، تازه تخفیف هم به من ندادن گفتن این تخفیف 10 درصدی مال کسی هست که بلافاصله بعد از تحصیل اقدام میکنه نه کسی که قبلش تصفیه میکنه !!!!
دوست عزیز زالو که خیلی از دانشگاه ها تشریف دارن نه تنها شیراز ...
باز اونجا ریزنمره انگلیسی میده خوب!
ولی مهر وزارت خارجه نه ولی باید مهرjusticeبخوره تا بتونن تو پاکت بذارن چون مهر justice وقتی میخوره که شما ریزنمراتت به تایید وزارت علوم برسه اونا هم به خاطر اون دنبال مهر هستن ولی نه مهر وزارت خارجه که اصلا خیلی از کشورا لازم ندارن...
بله بعضی از دانشگاهها پاکت رو مهر میزنن ولی خودشون ریزنمراتی رو که دارالترجمه ترجمه کرده و یا خودشون انگلیسی دادن به دانشجویان میذارن تو پاکت و سرش رو هم با چسب میبندن.
در ضمن خیلی از دانشگاهها چول میگیرن واسه پاکت که چیز عجیبی نیست تو این اشفته بازار.
مهر هم از نوع فشاری هست که در واقع تو هر دو طرف کاغذ قابل لمس هستش.
باز اونجا ریزنمره انگلیسی میده خوب!
ولی مهر وزارت خارجه نه ولی باید مهرjusticeبخوره تا بتونن تو پاکت بذارن چون مهر justice وقتی میخوره که شما ریزنمراتت به تایید وزارت علوم برسه اونا هم به خاطر اون دنبال مهر هستن ولی نه مهر وزارت خارجه که اصلا خیلی از کشورا لازم ندارن...
بله بعضی از دانشگاهها پاکت رو مهر میزنن ولی خودشون ریزنمراتی رو که دارالترجمه ترجمه کرده و یا خودشون انگلیسی دادن به دانشجویان میذارن تو پاکت و سرش رو هم با چسب میبندن.
در ضمن خیلی از دانشگاهها چول میگیرن واسه پاکت که چیز عجیبی نیست تو این اشفته بازار.
مهر هم از نوع فشاری هست که در واقع تو هر دو طرف کاغذ قابل لمس هستش.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.