21-12-2013, 05:35 AM
(19-12-2013, 10:08 AM)'alpachino10' نوشته: دوستان میشه لطف بفرمایید و بنده رو راهنمایی کنید:
1)توی یه قسمت از فرمها نوشته:
Have you ever had to withdraw from or repeat a term at any educational institution?
من یک ترم مرخصی تحصیلی گرفتم. آیا این هم شامل این سوال میشه یا حساب نیستش؟
2)نوشته که اگه فاند میخواید یه سری فرم ها رو پر کنید. حالاتوی این فرمها ازم کلی سوال پرسیده، در مورد اینکه درآمد سالانه تون چقدره ، چه منابع مالی دارید، چه املاکی و چه ماشین هایی دارید و اینکه اطلاعات قیمتی ریز به ریزشو ازم خواسته! من خوب در حال حاضر منبع درآمدی مستقل خاصی ندارم و ازطرف خانواده ساپورت میشم. به نظرتون چی بگم؟ بگم از طرف خانواده ساپورت میشم؟ و بعد در مورد مقدار درآمد های سالانه ازم پرسیده. حقیقتش نمیدونه اینو چی جواب بدم. اگه مقدارشو زیاد عنوان کنم بعدا خب میگن که این اصلا نیاز به فاند نداره و شاید بهم فاند ندن. اگرم کم عنوان کنم که بعد باز ممکنه بگن شما نمیتونی ثابت کنی که توانایی مالی کافی برای تحصیل رو داری (آخه توی سایتش نوشته که شما باید بعدا مدرک بیارید که در صورت نیاز میتونید سالانه 20000 دلار afford کنید) . حالا من چکار کنم به نظر شما؟ چه مبلغی رو عنوان کنم؟
ممنون از وقتی که میزارید.
۱. مرخصی تحصیلی شامل موارد پرسیده شده نمیشه. به مرخصی تحصیلی leave of absence میگن و در این سوال در این مورد چیزی نپرسیده. در نتیجه پاسخ سوال خیر هست.
۲. این مساله همیشه جای بحث داره، اما بسیاری از دانشگاهها، به خصوص برای مقطع دکترا، فاند رو بر اساس شایستگی تخصیص میدهند نه بر اساس نیاز. در نتیجه، در مورد این که خانواده شما رو ساپورت میکنند، واقعیت رو بنویسید و اگر واقعا توانایی این رو دارید که حداقل سالی ۲۰ هزار دلار پرداخت کنید، بنویسید. اگر این توانایی وجود نداره هم باز میتونید بنویسید، اما همون طور که خودتون هم اشاره کردید، اگر بنویسید که این توانایی رو ندارید و دانشگاه هم ببینه که نمیتونه به شما فاند بده، به احتمال زیاد پذیرش نخواهید گرفت.
۲. این مساله همیشه جای بحث داره، اما بسیاری از دانشگاهها، به خصوص برای مقطع دکترا، فاند رو بر اساس شایستگی تخصیص میدهند نه بر اساس نیاز. در نتیجه، در مورد این که خانواده شما رو ساپورت میکنند، واقعیت رو بنویسید و اگر واقعا توانایی این رو دارید که حداقل سالی ۲۰ هزار دلار پرداخت کنید، بنویسید. اگر این توانایی وجود نداره هم باز میتونید بنویسید، اما همون طور که خودتون هم اشاره کردید، اگر بنویسید که این توانایی رو ندارید و دانشگاه هم ببینه که نمیتونه به شما فاند بده، به احتمال زیاد پذیرش نخواهید گرفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.