21-12-2013, 10:04 AM
(20-12-2013, 11:59 PM)'M1KE' نوشته: البته عوامل زیادی روی کلیرنس و گرفتن یا نگرفتن ویزا تاثیرگذار هستند ولی من به شما اطمینان می دهم که سر و صدا کردن یا حرکت کردن بچه ها جزو اونها نیست و به هیچ عنوان ذهن خودتون رو به این مساله مشغول نکنید.
دلیلی نداره که بچه موقع مصاحبه بیدار باشه چون قرار نیست با ایشون مصاحبه بکنند. حتی بچه های بزرگتر و در حدود 7-6 ساله رو هم دیدم فقط 1 ثانیه بلندشون می کنند تا افسر بتونه از پشت شیشه گیشه موردنظر اونها رو ببینه و حضور فیزیکی و عکسشون رو تطبیق بده و بعد دوباره می رن سراغ بازی خودشون و اینطور نیست که باهاشون مصاحبه خاصی داشته باشند. در مورد بچه ها 3-2 ساله که طبیعیه هیچ مصاحبه ای در کار نیست و صرفا رویت و حضور فیزیکیش در صورت نیاز مهم هست. جدای از اینکه به دلیل وجود شیشه بین مصاحبه شونده و افسران اساسا سر و صدای زیادی هم وارد اون بخش نمیشه و فقط صدای چیزهایی که نزدیک شیشه (یعنی نزدیک میکرفون) هست رو می شنوند.
در مورد خوراکی من یک بار برای سفارت آنکارا آب معدنی همراه خودم برده بودم که فقط گفتند یک مقدار از اون بخورم (برای اطمینان از اینکه آب هست و نه چیز دیگه) و بعد گذاشتند اون رو ببرم داخل. در مورد بچه که به حتم عذرش موجه تر هست و نباید قاعدتا مشکلی باشه. در کل از نظر امنیتی روی مایعات حساسیت بیشتری نسبت به جامدات وجود داره.
در مورد کالسکه یا موارد مشابه دیگه هم به نظرم با همون ایمیلی که وقت مصاحبه رو به شما اعلام کرده اند این موضوع رو بپرسید. ولی اگر نگذاشتند هم همونطورکه در ابتدا اشاره کردم اصلا چیز مهمی نیست و تاثیری روی مصاحبه شما نداره.
mike عزیز فقط در مورد آب این رو بگم که خودشون از اون اب سرد کن و گرم کن های مخصوص گذاشتن داخل سفارت آنکارا و دیگه فک کنم شیشه اب اجازه ندن برد داخل.
هر چند داخل سفارت تو اون گیر و ویری نمیدونم شما چطور به فکر نوشیدن اب بودید؟!
بااحترام
هر چند داخل سفارت تو اون گیر و ویری نمیدونم شما چطور به فکر نوشیدن اب بودید؟!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.