21-12-2013, 02:28 PM
(21-12-2013, 01:33 PM)'mahya' نوشته: سلام ممنون میشم جواب بدید.
من میخواستم تیر 93 تافل بدم و مهر جی آر ای .ولی چون پایان نامم مشکل پیدا کرده باید بیشتر برا اون وقت بزارم.رشتم شیمی آلی هست.معدل لیسانسم 14 بود ولی ارشد بالای 17 هست برا همین نیاز به نمره بالا برا جی ار ای دارم .کلا نا امید شدم بتونم سال بعد اپلای کنم .و شاید تا سال 94 طول بکشه میترسم تو این راه طولانی انگیزم از دست بدهم و اینکه چه طوری برنامه ریزی کنم؟بیشتر وقت برا زبان بزارم یا اول رو چند تا مقاله کار کنم؟سر در گم شدم ممنون میشم کمکم کنید.سطح زبانم خوبه advance. در ضمن من الان 26 ساله هستم نگران سنم هستم.واقعا ممنون میشم کمکم کنید.
راستش سوالتون خیلی مرتبط با این موضوع نیست و در کل هم این موضوع خیلی بستگی به وضعیت شما و پایان نامهتون و کاری که لازمه روش انجام بدین و ... داره. یکی دوتا مقاله خوب کمک خیلی خیلی بزرگیه و با یکم سخت گیری نکردن تو کلمهها میشه گفت از ضروریاته.. فقط شمایین که میتونین تصمیم بگیرین که آیا به 2 تا کار همزمان میرسین یا نه، ولی اگر من جای شما بودم، سعی میکردم از همین فردا در کنار کار جدی روی پایان نامه طوری که ازش یکی دوتا مقاله باارزش در بیاد، روزی یه ساعت هم زبان میخوندم. اصولاً هفتهای 6-7 ساعت زبان خوندن نباید مشکلی تو کار پایاننامه ایجاد کنه و من فکر میکنم با توجه به سطح زبانتون مشکلی برای تافل نخواهید داشت و تو حدود یک ماه جدی خوندن قبل از امتحان میتونین نمره خوبی بگیرین. از طرف دیگه جیآرای رو هم میتونید یکم دیرتر بدین، مثلاً اواخر آبان، دیر نمیشه و اینطور به هر دوتاش میرسین. بنظر من با 504 شروع کنید و برای جیآرای بعد از تموم کردن 504، 1100 رو بخونین و ریدینگ هم زیاد بخونین که تو جیآرای جدید خیلی کمک میکنه، برای کوانت هم وقت زیادی لازم ندارین و تو یکی دو ماه قبل امتحان میتونید بخونید.
ولی بعد از همه این حرفها اگه فکر میکنین که امسال زبان خوندن جلو مقاله دادنتون رو میگیره، بنظر من همون بهتره که یه برنامه 2 ساله بذارین و امسال رو پایاننامه و مقاله دادن تمرکز کنین. چون این موقعیتیه که تا یه حدی از دست میره و اگر دفاع کردین، مقاله دادن کلاً سختتر میشه، ولی زبان رو همیشه میشه خوند.
ولی بعد از همه این حرفها اگه فکر میکنین که امسال زبان خوندن جلو مقاله دادنتون رو میگیره، بنظر من همون بهتره که یه برنامه 2 ساله بذارین و امسال رو پایاننامه و مقاله دادن تمرکز کنین. چون این موقعیتیه که تا یه حدی از دست میره و اگر دفاع کردین، مقاله دادن کلاً سختتر میشه، ولی زبان رو همیشه میشه خوند.