22-12-2013, 06:52 AM
سلام آقا بابک شرمنده طولانی میشه صحبت هام [img]images/smilies/shy.gif[/img]
من ترم 5 کارشناسی IT دانشگاه آزاد مشهد هستم با معدل 17.8 که میتونم تا 18.5 برسونم
تخصصم برنامه نویسی هست ، VB.NET و به تازگی اندروید و جاوا
زبان انگلیسیم متوسط ، در حد نیاز بلدم و مدرک ندارم
من از لحاظ مالی اصلا شرایط خوبی ندارم ، و اولین گزینه برای ادامه بحث اقتصادی قضیه هست
اگر بخوام خارج از کشور برم نهایتا میتونم از خانواده برای مخارج پذیرش و بلیط رفتن کمک بگیرم و اونطرف عملا هیچ ساپورتی ندارم ... به همین خاطر توی دو راهی گیر کردم
اینکه از الان که یک سال تقریبا وقت دارم برای ارشد بخونم ، یا تلاش برای پذیرش
و اگر بخوام راه دوم رو انتخاب کنم ، بین چندراهی گیر میکنم که برای کجا تلاش کنم
پیشنهاداتی که به من شده تا حالا آمریکا ، آلمان ، سوئیس و فرانسه بوده
من در مرحله اول فقط برام این مهمه که اون طرف هیچ هزینه ای به گردن من نباشه
در مرحله بعد اینکه توی تخصص خودم مشغول به کار بشم
هر کدوم از کشورهای بالا یک عیبی دارن ، مثلا خودتون توی صحبت هاتون گفته بودین که آمریکا شرایط کاری تضمینی نداره
و اینکه برای آمریکا باید آزمون GRE داد و کلی تلاش کرد ، که پذیرش گرفتن هم قطعی نیست و باز بحث ویزا که جداس
آلمان ، باید مدرک زبان آلمانی داشت ، دوره فوق حدود 4 سال طول میکشه ، هزینه تحصیل نداره اما هزینه زندگی داره ولی میگن کار خیلی راحت گیر میاد
اما این کار حداقل با دید مثبت بعد از 3 ماه پیدا میشه ، و هزینه این 3 ماه چیزی نیست که من بتونم از پسش بربیام
سوئیس ، اگر پذیرش بدن هزینه زندگی هم میدن ، شرایط اقامت گرفتنش نوشته بودن خیلی سخته ، تعهد میگیرن بعد از فارغ التحصیلی برگردی کشورت !!!
فرانسه رو والا فقط میدونم فول فاند میده ، از بقیه چیزاش اطلاع ندارم
حالا سوال من از شما اینه که چه گزینه ای رو انتخاب کنم ؟ من فقط میخوام هدفم مشخص بشه تا براش تلاش کنم
چه ارشد ، چه آمریکا چه جای دیگه ، 3 ترم فرصت دارم که تلاش کنم
دنبال یک جواب قانع کننده هستم ولی تا حالا پیدا نکردم
شرمنده که خیلی طولانی شد [img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون پیشاپیش
من ترم 5 کارشناسی IT دانشگاه آزاد مشهد هستم با معدل 17.8 که میتونم تا 18.5 برسونم
تخصصم برنامه نویسی هست ، VB.NET و به تازگی اندروید و جاوا
زبان انگلیسیم متوسط ، در حد نیاز بلدم و مدرک ندارم
من از لحاظ مالی اصلا شرایط خوبی ندارم ، و اولین گزینه برای ادامه بحث اقتصادی قضیه هست
اگر بخوام خارج از کشور برم نهایتا میتونم از خانواده برای مخارج پذیرش و بلیط رفتن کمک بگیرم و اونطرف عملا هیچ ساپورتی ندارم ... به همین خاطر توی دو راهی گیر کردم
اینکه از الان که یک سال تقریبا وقت دارم برای ارشد بخونم ، یا تلاش برای پذیرش
و اگر بخوام راه دوم رو انتخاب کنم ، بین چندراهی گیر میکنم که برای کجا تلاش کنم
پیشنهاداتی که به من شده تا حالا آمریکا ، آلمان ، سوئیس و فرانسه بوده
من در مرحله اول فقط برام این مهمه که اون طرف هیچ هزینه ای به گردن من نباشه
در مرحله بعد اینکه توی تخصص خودم مشغول به کار بشم
هر کدوم از کشورهای بالا یک عیبی دارن ، مثلا خودتون توی صحبت هاتون گفته بودین که آمریکا شرایط کاری تضمینی نداره
و اینکه برای آمریکا باید آزمون GRE داد و کلی تلاش کرد ، که پذیرش گرفتن هم قطعی نیست و باز بحث ویزا که جداس
آلمان ، باید مدرک زبان آلمانی داشت ، دوره فوق حدود 4 سال طول میکشه ، هزینه تحصیل نداره اما هزینه زندگی داره ولی میگن کار خیلی راحت گیر میاد
اما این کار حداقل با دید مثبت بعد از 3 ماه پیدا میشه ، و هزینه این 3 ماه چیزی نیست که من بتونم از پسش بربیام
سوئیس ، اگر پذیرش بدن هزینه زندگی هم میدن ، شرایط اقامت گرفتنش نوشته بودن خیلی سخته ، تعهد میگیرن بعد از فارغ التحصیلی برگردی کشورت !!!
فرانسه رو والا فقط میدونم فول فاند میده ، از بقیه چیزاش اطلاع ندارم
حالا سوال من از شما اینه که چه گزینه ای رو انتخاب کنم ؟ من فقط میخوام هدفم مشخص بشه تا براش تلاش کنم
چه ارشد ، چه آمریکا چه جای دیگه ، 3 ترم فرصت دارم که تلاش کنم
دنبال یک جواب قانع کننده هستم ولی تا حالا پیدا نکردم
شرمنده که خیلی طولانی شد [img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون پیشاپیش