22-12-2013, 09:33 AM
(19-12-2013, 07:11 PM)'aryangolden' نوشته: دوستان اینطوری که دیدم توی دانشگاههای دکترا پوزیشن های پی اچ دی رو میزنن! یعنی اگه پوزیشن هایی که خواستن با رشته شما مربوط نبود دیگه باید بیخیال اون دانشگاه شیم؟ منظورم اینه که ممکنه استادی بخواد دانشجو بگیره ولی اعلام نکنه یا همچین چیزی؟
دروود بر شما.
در حالت کلی روال به همین منواله اما من خودم دیدم که استاد در بخش دپارتمان مربوطه مورد شغلی رو اگهی کرده اما در بخش کلی دانشگاه که لیست پوزیشن ها رو میزنه وجود نداشته!! بنابراین من پیشنهاد میکنم علاوه بر لیست کلی موقعیت خالی دانشگاه، لیست کارهای پژوهشی اعلام شده توسط دپارتمان و تماس با کوردینیتور رشته رو هم مد نظر بگیرید.
ازاد اندیش باشی
در حالت کلی روال به همین منواله اما من خودم دیدم که استاد در بخش دپارتمان مربوطه مورد شغلی رو اگهی کرده اما در بخش کلی دانشگاه که لیست پوزیشن ها رو میزنه وجود نداشته!! بنابراین من پیشنهاد میکنم علاوه بر لیست کلی موقعیت خالی دانشگاه، لیست کارهای پژوهشی اعلام شده توسط دپارتمان و تماس با کوردینیتور رشته رو هم مد نظر بگیرید.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public