22-12-2013, 10:45 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2013, 10:53 AM توسط ahmadpashaei.)
با سلام و تشکر از آقا بابک؛ اینها ترجمه سرفصل دروس نیست ولی مدارک مختلف هستندکه فکر کنم همینجا بهتره بپرسم و خود دروس رو در تاپیک ریزنمرات:
کارور متلب(برنامه متلبا،همون کاربر میشه؟)؟دارالترجمه نوشته operator matlab!
برق صنعتی درجه 1 یا دو؟ نوشته Electricity Industry grade 2 من میگم Industrial Electricity .شما چی میگین؟(درجه 2،... رو هم بگین چی میگن)
اینکه می گن کارشناسی ناپیوسته یا ارشد ناپیوسته برای من ترجمه کرده Descrete Bachelor's Degree.درسته؟
فقط خواهشا زودتر جواب بدین ممنون میشم.وقت ندارم(تا ظهر)
کارور متلب(برنامه متلبا،همون کاربر میشه؟)؟دارالترجمه نوشته operator matlab!
برق صنعتی درجه 1 یا دو؟ نوشته Electricity Industry grade 2 من میگم Industrial Electricity .شما چی میگین؟(درجه 2،... رو هم بگین چی میگن)
اینکه می گن کارشناسی ناپیوسته یا ارشد ناپیوسته برای من ترجمه کرده Descrete Bachelor's Degree.درسته؟
فقط خواهشا زودتر جواب بدین ممنون میشم.وقت ندارم(تا ظهر)
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم