(21-12-2013, 05:57 PM)'Charming' نوشته: من نظر خودم رو میگم:
خوب شما که پرسیدی و اونم گفته باید درست کنین دیگه. البته به نظر من هم واسه بررسی نباید اینطور گیر بدن حالا مثلا بعدا میخواستن چی میشد؟
اصلا شما نباید اطلاع میدادید و فک نکنم اونا هم گیر میدادن ولی حالا که صداقت پیشه کردید بهتره عوض کنید تاریخ رو.البته فک نکنم نیازی به 18 دلار دوباره باشه . هر چند از ای تی اس بعیده قبول بکنه که خودش درست کنه بفرسته.شما ازاونا هم بپرس.
من که میگم بهتره کوچکترین اشتباهی نکنی تو این مساله پیچیده اپلای که حتی ممکنه تو سفارت بعدا مشکل برات پیش بیاد اگر حالا هم چیزی نشه.
بااحترام
(22-12-2013, 12:38 AM)'blur' نوشته:اصلا ETS برای تافل این تغییرات در مشخصات رو قبول نمیکنه. من همین مشکلو داشتم و ازشون درخواست کردم که گفتن قابل تغییر نیست برعکس GRE... شما همینو به دانشگاه بگید. که اشتباهی تو تاریخ تولدتون پیش اومده و ای تی اس تصحیح نمی کنه. البته قبلش باز میل بزنین شاید ای تی اس سیاستشو تغییر داده باشه!!
دقیقا! من قبل اینکه پرونده تشکیل بشه تو دانشکده فک میکردم باید بیاره که received و اینجا بود که اینو گفتم و طرف ازم خواست که توضیح بدم چرا همچین کاری کردم!!!! منم توضیح دادم که بابا این قبل دریافت گذرنامه بود و اشتباه شده حالا شما قبول کن دستی! بعد دیدم status زده received ولی اون ایمیل فرستاد که باید درستشو بفرستی تا سیستم خودش اتوماتیک بتونه بچسبونه به پروندت و کار دستی ندازیم اینجا. یعنی اون چیزی که به ذهن منم میرسه اینا خبر نداشتن قبول کردن و من با ایمیلم یه حق ایجاد کردم. حالا موندم ایمیل بدم بهش با همین عکس قبلی که فک کنم مشکلم حل شده و نمرم تو پروندمه و بپرسم که اینطوری به اپلایم مشکلی پیش میاد یا نه. این خودش Associate Director of Graduate Admissions بوده!
الان با ETS تماس گرفتم سه روز کاری منتظرم تا جوابو بدن اگه همونطور که دوستمون گفتن عوض نکنه که اینو به دانشکده هم میگم که عوض نشد. ولی عوض کنن شما فرمودین نیازی به 18$ نباشه؟ چطوری یعنی؟
آخه اصلا من موندم اینا نمره میخوان! خوب اینکه نیاز به پست نیست! مثل ریکام ETS خودش به دانشکده ی مشخص شده ایمیل بده!!!
الان با ETS تماس گرفتم سه روز کاری منتظرم تا جوابو بدن اگه همونطور که دوستمون گفتن عوض نکنه که اینو به دانشکده هم میگم که عوض نشد. ولی عوض کنن شما فرمودین نیازی به 18$ نباشه؟ چطوری یعنی؟
آخه اصلا من موندم اینا نمره میخوان! خوب اینکه نیاز به پست نیست! مثل ریکام ETS خودش به دانشکده ی مشخص شده ایمیل بده!!!