22-12-2013, 06:02 PM
(22-12-2013, 12:42 PM)'yousi' نوشته:charming حان اینجا به نظر من بحث، بحث Report کردن GRE نه اینکه GRE نمرش خوب میشه یا نه
واسه نکته اولت اگر خدای نکرده امتحانش خراب بشه و فرصت نکنه امتحان دیگه بده خب 100% با اون امتحان خراب پذیرش نمیگیره و مسئله منتفی است اما اگر فرصت بکنه که امتحان مجدد بده و اینبار نمره بالایی بگیره حالا 2 دسته دانشگاه داریم:
1) اونهایی که آخرین نمره GRE براشون مهمه که خب وقتی به نمره دوم نگاه کنن نمره اول رو مد نظر نمیگیرند
2) دسته دوم همونطور که گفتی اون دسته دانشگاه هایی هست که میانگین GRE رو مدنظر میگیرند و برای این دسته هم فرقی نمیکنه موقع ثبت نام GRE قسمتی داره که میپرسه فقط همین امتحان Report بشه یا تمام امتحانا تا الان.
در هر 2صورت فرقی نمیکنه شما چه امتحان بدی نمره رو به دانشگاه مطلوبت Report بکنی اگه اون دانشگاه تو هرکدوم از این 2 گروه قرار داشته باشه فرقی به حال شخص نمیکنه پس چه بهتر که به نمراتش رو همین الان به دانشگاه مطلوب Report کنه.
اما Charming عزیز اگه منظورت این بود که بهتره امتحان نده تا اگه یک وخ نمرش خراب شد تو سوابقش نره حرفت کاملا متین و درسته
ولی اگر کلی گفتی همونطور که گفتم به نظر من بهتره برای دانشگاه هایی که میخواد Report کنه و $100 در مجموع 4 تا Report صرفه جویی کنه اونم با قیمت دلار الانو 100 رقم هزینه اپلای.
با احترام
YOUSI عزیز
راجع به نکته دوم من اطلاع نداشتم که موقع ثبت نام گزینه داره که فقط این امتحان ریپورت بشه یا تمام امتحانا. چون اون دانشگاههایی که میگن باید همه نمرات امتحانایی رو که دادی بفرستی تا میانگین بگیریم که البته تعدادش خیلی کمه.
در هر حال تصمیم با خود ایشون هستش و بهتره حتی از خود دانشکده هم بپرسن سیستمشون چطوریه
بااحترام
راجع به نکته دوم من اطلاع نداشتم که موقع ثبت نام گزینه داره که فقط این امتحان ریپورت بشه یا تمام امتحانا. چون اون دانشگاههایی که میگن باید همه نمرات امتحانایی رو که دادی بفرستی تا میانگین بگیریم که البته تعدادش خیلی کمه.
در هر حال تصمیم با خود ایشون هستش و بهتره حتی از خود دانشکده هم بپرسن سیستمشون چطوریه
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.