02-08-2011, 09:49 AM
به نظر من حتما این وسائل رو در امریکا بخرید. در امریکا معمولا قیمتها پایینتره و در بسیاری مواقع تخفیفهای زیادی هم پیدا میشه، البته تخفیفها در مورد محصولات Apple به ندرت وجود داره، اما در مورد بسیاری از مارکهای دیگه کم نیست. یکی از جاهای متداول برای خرید لوازم الکترونیک وبسایت Amazon هست که معمولا قیمتهای خوبی داره، ولی بسیاری از وبسایتهای دیگه هم هستند. وبسایتهایی مثل Fatwallet.com یا slickdeals.net هستند که کوپنها یا تخفیفهای زیادی رو لیست میکنند و از طریقشون میشه deal های خوبی پیدا کرد.
یکی دیگه از مزایای خریداری در امریکا این هست که احتمال این که مشکلی برای گارانتی پیدا کنید بسیار کمه، در صورتی که اگر در خارج از امریکا بخرید احتمال مشکل پیدا کردن با گارانتی وجود داره.
یکی دیگه از مزایای خریداری در امریکا این هست که احتمال این که مشکلی برای گارانتی پیدا کنید بسیار کمه، در صورتی که اگر در خارج از امریکا بخرید احتمال مشکل پیدا کردن با گارانتی وجود داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.