(31-01-2011, 12:55 PM)'Pejman' نوشته: چنانچه سوالی پیرامون آزمون GRE Subject دارید و یا نیاز به آشنایی کلی با این آزمون دارید از این تاپیک استفاده کنید. سوالات مرتبط با منابع مطالعاتی، ثبت نام، و ارسال (report) نمره را در تاپیک مربوطه مطرح کنید و از پرسیدن آنها در این تاپیک خودداری فرمایید.
سلام دوستان عزیز خوشحالم که با سایت شما عزیزان اشنا شدم واقعا خسته نباشید اطلاعات خیلی خوبی رو در اختیارم قرار دادید البته سوالاتم زیاده که در هر تاپیک مخصوص اگه بشه میپرسم.اما فعلا سوال اولم
من رشتم برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی است کارشناسی ارشد هستم برای بورسیه تحصیلی میخوام اقدام کنم البته راحب کشور و شرایط بعد میپرسم اما سوالم اینه ایا امتحان gre رو باید حتما بدم برای بورسیه؟همه کشورها این امتحان رو میخواد؟و اینکه راجب این امتحان یه توضیح بهم بدید .شنیدم سوالات بسیار سختی داره.اگه بگید نحوه سوالات چه مدل است و چجوری باید اماده شم.و ایا چقدر تاثییر گذار است نتیجه این امتحان در بورسیه؟
من رشتم برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی است کارشناسی ارشد هستم برای بورسیه تحصیلی میخوام اقدام کنم البته راحب کشور و شرایط بعد میپرسم اما سوالم اینه ایا امتحان gre رو باید حتما بدم برای بورسیه؟همه کشورها این امتحان رو میخواد؟و اینکه راجب این امتحان یه توضیح بهم بدید .شنیدم سوالات بسیار سختی داره.اگه بگید نحوه سوالات چه مدل است و چجوری باید اماده شم.و ایا چقدر تاثییر گذار است نتیجه این امتحان در بورسیه؟