23-12-2013, 10:58 PM
به همون فردی که بیشتر باهاش در تماس بودین ایمیل بزنید که یک چنین نامه ای می خواهید ایشون خودشون نامه رو به امضای مسوول موردنظر می رسونند. معمولا مسوول ثبت نام دانشگاه (مسوول بخش آموزش) یا هم که رییس دپارتمان دانشکده موردنظر نامه رو امضا می کنند.
گاهی فرد موردنظر با این اصطلاح Late arrival و نقش اون آشنایی نداره و به همین دلیل در ایمیلتون یکی دو خط در موردش توضیح بدین. مثلا عنوان ایمیل می تونه request for late arrival letter باشه و در متن توضیح بدین که با توجه به اینکه ممکنه من تا فلان تاریخ ثبت نامم به تاخیر بیافته سفارت از من یک نامه ای می خواهد که دانشگاه تایید کرده باشه که شما تا فلان تاریخ امکان ثبت نام در اون دانشگاه رو خواهید داشت. همین طور می تونید قید کنید که حداکثر تاریخ مجاز برای ثبت نام رو بزنند ولی قید کنید که خود شما تلاش خواهید کرد در اولین فرصت خودتون رو به دانشگاه برسونید و ثبت نام کنید.
گاهی فرد موردنظر با این اصطلاح Late arrival و نقش اون آشنایی نداره و به همین دلیل در ایمیلتون یکی دو خط در موردش توضیح بدین. مثلا عنوان ایمیل می تونه request for late arrival letter باشه و در متن توضیح بدین که با توجه به اینکه ممکنه من تا فلان تاریخ ثبت نامم به تاخیر بیافته سفارت از من یک نامه ای می خواهد که دانشگاه تایید کرده باشه که شما تا فلان تاریخ امکان ثبت نام در اون دانشگاه رو خواهید داشت. همین طور می تونید قید کنید که حداکثر تاریخ مجاز برای ثبت نام رو بزنند ولی قید کنید که خود شما تلاش خواهید کرد در اولین فرصت خودتون رو به دانشگاه برسونید و ثبت نام کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -