24-12-2013, 02:05 PM
(24-12-2013, 01:52 PM)'Charming' نوشته: شما قبل اینکه ادرس تغییر کنه به کاراپست ایمیل زدین ادرس جدید رو بفرسته؟!
فدکس فک کنم فهمیده که کاراپست به ایران میاره بسته ها رو یکم لج بازی در اورده یه ماهه...دلیل تغییر زود زود ادرس هم همینه
دوست عزیز ایا دو پست قبلی رو خونده بودین؟!!
اونجا چند بار ذکر کردم این کار رو نکنین.
حالا بهترین کار اینه که با fedex ارتباط برقرار کنین و اگه یه ادرس دیگه دارین اون رو بدین بهشون تا بیارن به اون ادرس دیگه وگرنه باز نگران نباشین شما میتونین از fedex بخواین به شرکت نسک اور(تبلیغ نمیکنم) که نمیدونم چرا الان سایتش کار نمیکنه بفرسته و اونا براتون میفرستن.
در هر حال بسته الان احتمالا برگشت خورده و امریکاس و نگرانش نباشین.به fedex ایمیل یا حتی زنگ بزن ببین دقیقا نامه کجاس و اگه دیدی گفتن پیش ماست و قبول میکنن به ادرس دیگه بفرستن شما میتونی از این شرکت هم اقدام کنی و زنگ بزنی بپرسی
http://www.ataland.com/Pages/Shop/Curren...px?id=1456
دقت کن قصد من فقط کمکه وگرنه من خودم با کاراپست اوردن نامم رو و دقیقا روز بعدش تحریم شدن!!!
بااحترام
من دیروز بسته ام ارسال شده و همین امروز با اینجا آشنا شدم! [img]images/smilies/sad.gif[/img] با فدکس تماس گرفتم گفتن که فقط فرستنده می تونه آدرس رو تغییر بده که اونام الان خوابن!! فردا و پس فردا هم تعطیلن!! الان بسته تو آمریکاست (track number داره) و هنوز خارج نشده!!
با شرکت گردشگری آتالند هم تماس گرفتم برخلاف کارا پست خیلی هم خوب و دلسوزانه برخورد کردند ولی فعلا کاری هم از دست اونا بر نمیاد.
فقط این شرکت "نسک اور" رو نمی نم چیه! لطف میکنید بیشتر راهنمایی کنید؟ با فدکس کار میکنه؟فدکس قبولش داره؟ من میتونم از فدکس بخوام که تحویل این بده بسته رو؟ این شرکت بسته رو چه جوری به ایران می رسونه؟!!!
چقدر سوالام زیاد شدن!!!
با شرکت گردشگری آتالند هم تماس گرفتم برخلاف کارا پست خیلی هم خوب و دلسوزانه برخورد کردند ولی فعلا کاری هم از دست اونا بر نمیاد.
فقط این شرکت "نسک اور" رو نمی نم چیه! لطف میکنید بیشتر راهنمایی کنید؟ با فدکس کار میکنه؟فدکس قبولش داره؟ من میتونم از فدکس بخوام که تحویل این بده بسته رو؟ این شرکت بسته رو چه جوری به ایران می رسونه؟!!!
چقدر سوالام زیاد شدن!!!