24-12-2013, 05:55 PM
(23-12-2013, 05:10 PM)'artash' نوشته:مرسی دوست من
در قسمت مقالات فقط خواستم بگم که من در این حوزه های مالی قادر هستم تحقیق کنم و قبلا هم در تین حوزه ها مقاله نوشتم .
در مورد تدریس من بعنوان استاد دعوت شده در پند تا دانشگاه تدریس کردم .
و اخر اینکه نمیخوام در اول رزومم رو اتچ کنم ایا ایراد داره ؟
دوست من شرمنده اگه بتونین اینا رو واسم اصلاح کنین خیلی ممنون میشم
In fact, I’m interested in financial researches, from which I’m particulary interested in the following areas:
Banking, Stock Market, Investment and Decision making, Corporate Goverance as well as Neural Networks.
Aformentioned areas are those I’ve already done reasearch and published papers in.
Moreover, I have been invited as lecturer at some universities for X semesters/years.
خوب اول ایمیل اتچ نکنید، آخر ایمیل اتچ کنید Banking, Stock Market, Investment and Decision making, Corporate Goverance as well as Neural Networks.
Aformentioned areas are those I’ve already done reasearch and published papers in.
Moreover, I have been invited as lecturer at some universities for X semesters/years.
دوست عزیز، بنظرم بهتر هست CV رو اتچ کنید در غیراینصورت استاد خیلی نمیتونه روی شما ارزیابی داشته باشه.
شما در متن ایمیل چکیده ای از key words خودتون رو میگید و استاد اگر براش اوکی باشه به CV مراجعه میکنه.
در نهایت تصمیم با خودتون هست
موفق باشید
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)