همونطور که میدونین به تازگی برای دادن ارز دانشجویی از دانشجو یک تعهد نامه میخوان. در این تعهد نامه شما تعهد میدید که حداکثر تا 6 ماه بعد از پایان درستون برگردید به کشور و به اندازه زمانی که از ارز دانشجویی استفاده میکردید در کشور بمونید. قبلا در تعهد نامه نوشته شده بود که باید به اندازه اون مدت که ارز گرفتین خدمت کنید ولی حالا در تعهد نامه روش رو خط زدن و نوشتن فقط باید در کشور بمونید!
سه نوع تعهد هم وجود داره. ملکی، مالی و کارمندی.
تعهد ملکی که باید سند خونه بذارین. تعهد مالی که باید پول بذارین و تعهد کارمندی که باید ضمانت شما رو بکنن. حالا این ضمانت کارمندی رو من پرسیدم درست که توضیح نداد خانومی که اونجا کار میکرد، ولی قبلا 4 تا بوده الان مثل اینکه میگن پدر و مادر هم میشه باشه.
من ازشون سوال کردم که اگر برنگردیم چی؟ گفتن که باید تفاوت نرخ ارز بانک مرکزی در اون تاریخی که گرفتین و نرخ روز رو بدین. مثلا اگر الان 2400 تومن میخرین ارز رو و اون زمان که درستون تموم شده ارز شده 2600 شما این 200 تومن تفاوت رو ضرب میکنین در مبلغی که گرفتین و میدید به اونا.
در تعهد نامه فقط نوشته خسارت گرفته میشه و این توضیح رو خودشون شفاهی دادن به من.
سه نوع تعهد هم وجود داره. ملکی، مالی و کارمندی.
تعهد ملکی که باید سند خونه بذارین. تعهد مالی که باید پول بذارین و تعهد کارمندی که باید ضمانت شما رو بکنن. حالا این ضمانت کارمندی رو من پرسیدم درست که توضیح نداد خانومی که اونجا کار میکرد، ولی قبلا 4 تا بوده الان مثل اینکه میگن پدر و مادر هم میشه باشه.
من ازشون سوال کردم که اگر برنگردیم چی؟ گفتن که باید تفاوت نرخ ارز بانک مرکزی در اون تاریخی که گرفتین و نرخ روز رو بدین. مثلا اگر الان 2400 تومن میخرین ارز رو و اون زمان که درستون تموم شده ارز شده 2600 شما این 200 تومن تفاوت رو ضرب میکنین در مبلغی که گرفتین و میدید به اونا.
در تعهد نامه فقط نوشته خسارت گرفته میشه و این توضیح رو خودشون شفاهی دادن به من.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.