27-12-2013, 01:41 PM
البته این رو اشاره کنم که من تقلب کردم و رفتم فرم SINGA رو نگاه کردم و پست قبلی رو نوشتم! بخش مربوط به اینکه اهداف تحصیلی تون چی هست بعد از بخش career و با عنوان Education Plans هست. بدون دونستن اینکه چنین بخشی وجود داره یه مقدار مبهم هست که منظورش اهداف کوتاه مدت هست یا بلند مدت.
یکی از مشکلاتی که کشورهایی اینچنینی دارند همین موضوع هست که اشاره کردین که فرد ممکنه در اواسط تحصیل از دانشگاه های آمریکا یا کانادا پذیرش بگیره و تحصیلش رو نیمه تمام رها کنه. به همین دلیل در مورد اهداف بلندمدت فرد می پرسند که تا حدی متوجه بشوند چه چیزی در سر دارند.
با این توصیفات به نظرم شبیه به SOP یک سری توضیحاتی بدهید که مثلا دکترایی که قراره بگیرید در ایران خیلی شناخته شده و معتبر هست و اینکه قصد دارید بعد از اتمام دکترا در سنگاپور به ایران برگردید و به کارهای پژوهشی یا تدریس در دانشگاه مشغول بشین. خودتون می تونید یک مقدار جملات رو بیشتر توضیح بدهید و به اصطلاح شاخ و برگ بدهید.
یکی از مشکلاتی که کشورهایی اینچنینی دارند همین موضوع هست که اشاره کردین که فرد ممکنه در اواسط تحصیل از دانشگاه های آمریکا یا کانادا پذیرش بگیره و تحصیلش رو نیمه تمام رها کنه. به همین دلیل در مورد اهداف بلندمدت فرد می پرسند که تا حدی متوجه بشوند چه چیزی در سر دارند.
با این توصیفات به نظرم شبیه به SOP یک سری توضیحاتی بدهید که مثلا دکترایی که قراره بگیرید در ایران خیلی شناخته شده و معتبر هست و اینکه قصد دارید بعد از اتمام دکترا در سنگاپور به ایران برگردید و به کارهای پژوهشی یا تدریس در دانشگاه مشغول بشین. خودتون می تونید یک مقدار جملات رو بیشتر توضیح بدهید و به اصطلاح شاخ و برگ بدهید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -