27-12-2013, 03:14 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 03:16 PM توسط ahmadpashaei.)
(01-11-2013, 11:38 PM)'Charming' نوشته: دوستان دقت کنن که واسه تمامی مقاطع این گواهی صادر میشه فقط خواهشا دوستان اگه میتونن حضوری برن کارشون زودتر راه بیفته وگرنه یکم طول میکشه...
توجه: حتما قید کنید که تعداد نفرات و رتبه شما رو بنویسن تو گواهی تون (باز هم دقت کنید این کارنامه نیستا بلکه گواهی قبولی و رتبه هستش و تعداد نفرات شرکت کننده و مجاز و...)
و در نهایت باز دقت کنید این گواهی به قولی یه جور محکم کاری هستش و گرنه آنچنان به درد نمیخوره هر چند تا اونجا که میدونم کشورهایی مثل المان و اتریش و ...خوراکشون اینجور چیزاست...
نمونه گواهی ارشد رو میذارم براتون.
بااحترام
سلام
1- این گواهی چرا اینجوریه؟! جدول نداره؟برق کلی گرایش داره اینجوری نمیشه که! از برقی ها کسی گواهی گرفته راهنمایی کنه لطفا.
2- الان رتبه من در گرایشهای مختلف فکر کنم از 0.15% الی 1% (بازه 100 تا 400 و فکر کنم حدود 65-66000 شرکت کننده) هست.ارزش داره گواهی بگیرم؟اینم بگم از نظر مراجعه و ... من تهرانم.
1- این گواهی چرا اینجوریه؟! جدول نداره؟برق کلی گرایش داره اینجوری نمیشه که! از برقی ها کسی گواهی گرفته راهنمایی کنه لطفا.
2- الان رتبه من در گرایشهای مختلف فکر کنم از 0.15% الی 1% (بازه 100 تا 400 و فکر کنم حدود 65-66000 شرکت کننده) هست.ارزش داره گواهی بگیرم؟اینم بگم از نظر مراجعه و ... من تهرانم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم