28-12-2013, 10:25 AM
(23-12-2013, 03:12 PM)'poorman' نوشته: ممنون بابک عزیز
گزینه روی میز کم بود ، کانادا هم اضافه شد [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
من رفتم در مورد شرایط کانادا هم یک سری چیزا رو خوندم ، مورد منفی به چشمم نخورد ، در مورد بازار کار هم نوشته بودن شرایط خوبی داره
حالا با احتساب تمام گزینه های مناسب ، شما پیشنهاد میکنی چه راهی رو از الان شروع کنم ؟
برای GRE هم وقت بذارم تا شانس پذیرش برای آمریکا هم داشته باشم ؟
یا فقط یک آیلتس با نمره بالا بگیرم و بقیه وقتم رو صرف بالا بردن و ارتقاء تخصصم کنم ؟
درضمن برای پروژه کارشناسی یک طرح تبلیغاتی با استفاده از دستگاه کینکت رو دارم برمیدارم
که شاید وقتم هم یکم سر این قضیه بره ولی پروژه خوبی میشه
ترجیحات افراد مختلف متفاوته و من نمیتونم برای شما تصمیم بگیرم. در طی چند سالی که من با بچهها در مورد کارهای پذیرش در ارتباط بودهام، دیدهام افرادی رو که پذیرش با فاند از امریکا رو کنار گذاشتهاند و به کشور دیگهای رفتهاند، چون نمیخواستهاند درگیر مشکلات ویزای امریکا و سختی رفت و آمد به ایران باشند. شما هم باید در مجموع شرایط رو در نظر بگیرید و در نهایت تلاشهاتون بر روی یک یا دو کشور متمرکز کنید.
در مورد سوالهاتون، شما قطعا به نمره خوب IELTS برای هر کدوم از این کشورهایی که مدنظر دارید نیاز دارید. در نتیجه باید مدت خوبی رو صرف فراگیری زبان انگلیسی بکنید.
فکر میکنم منظور شما از بالا بردن تخصص، یادگیری مهارتهای جدید در برنامهنویسی و مهندسی نرمافزار باشه. این مهارتها تاثیر چندانی در گرفتن پذیرش نخواهند داشت. اگر بتونید از پروژهاتون مقاله در بیارید، میتونه شانس گرفتن پذیرش شما رو بالا ببره.
در مورد GRE هم، اگر تصمیم گرفتید که امریکا رو جزو گزینهها نگه دارید، باید GRE هم کار کنید. در غیر این صورت به GRE نیاز چندانی نخواهید داشت. تعداد خیلی کمی از دانشگاههای کانادا به GRE نیاز دارند، اما به طور کلی با توجه به زمان و هزینهای که این امتحان داره، اگر هدفتون امریکا نیست، GRE رو کنار بگذارید و تمرکز رو بر IELTS و مقاله بذارید.
در مورد سوالهاتون، شما قطعا به نمره خوب IELTS برای هر کدوم از این کشورهایی که مدنظر دارید نیاز دارید. در نتیجه باید مدت خوبی رو صرف فراگیری زبان انگلیسی بکنید.
فکر میکنم منظور شما از بالا بردن تخصص، یادگیری مهارتهای جدید در برنامهنویسی و مهندسی نرمافزار باشه. این مهارتها تاثیر چندانی در گرفتن پذیرش نخواهند داشت. اگر بتونید از پروژهاتون مقاله در بیارید، میتونه شانس گرفتن پذیرش شما رو بالا ببره.
در مورد GRE هم، اگر تصمیم گرفتید که امریکا رو جزو گزینهها نگه دارید، باید GRE هم کار کنید. در غیر این صورت به GRE نیاز چندانی نخواهید داشت. تعداد خیلی کمی از دانشگاههای کانادا به GRE نیاز دارند، اما به طور کلی با توجه به زمان و هزینهای که این امتحان داره، اگر هدفتون امریکا نیست، GRE رو کنار بگذارید و تمرکز رو بر IELTS و مقاله بذارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.