29-12-2013, 10:17 AM
(29-12-2013, 03:49 AM)'had' نوشته: با سلام خدمت دکتر بابک بزرگوار
اگر لطف بفرمایید ومن رو راهنمایی کنید بسیار ممنون می شم
من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته نرم افزار دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم تا الان معدلم 17است و کارشناسی هم در همین دانشگاه با معدل18 تموم کردم البته برای ارشد با امتیاز نفرات برتر قبول شدم و نفر اول فارغ التحصیلان کارشناسی بودم
حال برای پایان نامه ارشد می خوام موضوعی رو انتخاب کنم که بتونم برای دکترا فاند بگیرم بین موضوعات mobile sink و image processing نمی دونم باید کدوم انتخاب کنم و به هر دو علاقه دارم از نظر شما کدوم موضوع امروزه دنیا بیشتر مطرحه که بتونم فاند بگیرم قابل ذکر سایت هارو نگاه کردم ولی چیز خاصی دستگیرم نشده ؟ اصلا با این رزومه شانسی برای فاند دارم؟
ضمنا 2تا مقاله دارم یکیشون تو حوزه mobile sink هست و فکر هم نکنم بتونم GRE بگیرم ولی می تونم tofel رو ok کنم و تاکیید خاصی هم بر آمریکا هم ندارم
ببخشید طولانی شد با تشکر
اطلاعات من در مورد mobile sink خیلی کمه و نمیدونم چقدر کاربرد داره، اما image processing از جمله رشتههایی هست که پرکاربرده و احتمالا تا مدتها پرکاربرد باقی خواهد موند.
در مورد فاند، اطلاعات من بیشتر در مورد کشور امریکاست. شما برای امریکا حتما به امتحان GRE نیاز دارید و بدون GRE نمیتونید در رشته کامپیوتر پذیرش بگیرید. اگر فکر میکنید که قطعا نمیتونید GRE امتحان بدید، میتونید تمرکزتون روی کانادا بگذارید. برای اغلب دانشگاههای کانادا به GRE نیاز نخواهید داشت. با توجه به این که معدل خوبی دارید و مقاله هم دارید، به نظر من اگر نمره خوبی در امتحان TOEFL یا IELTS بیارید شانس پذیرش و فاند از کانادا رو خواهید داشت.
در مورد فاند، اطلاعات من بیشتر در مورد کشور امریکاست. شما برای امریکا حتما به امتحان GRE نیاز دارید و بدون GRE نمیتونید در رشته کامپیوتر پذیرش بگیرید. اگر فکر میکنید که قطعا نمیتونید GRE امتحان بدید، میتونید تمرکزتون روی کانادا بگذارید. برای اغلب دانشگاههای کانادا به GRE نیاز نخواهید داشت. با توجه به این که معدل خوبی دارید و مقاله هم دارید، به نظر من اگر نمره خوبی در امتحان TOEFL یا IELTS بیارید شانس پذیرش و فاند از کانادا رو خواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.