30-12-2013, 10:42 AM
(29-12-2013, 05:15 PM)'افشین سالاری' نوشته: درود بر شما...من 42 سال ام مدرک مهندسی تکنولوژی معماری با معدل 18.5از دانشگاه ازاد دارم ..همسرم در رشته روانشناسی معدل 18 لیسانس دارد.قصد ادامه تحصیل به المان را داریم .
چطور میتوانم از دانشگاه های المان مطلع شوم چه رشته هایی در چه شهرهایی دارد. از هزینه های ان مطلع شوم.
اگر مدرک زبان تست داف را بگیرم چند وقت طول میکشد بتوانیم ویزایی دانشجویی بگیریم؟
ایا برای تحصیل شرایط سنی برای ذانشگاه های المان مهم است.؟
مرجع کاملی که در سایت های ایرانی بتواند تمام قوانین مربوط به تحصیل در المان را معرفی کند چنانچه مطلع هستید بفرمایید ممنون خواهم بود
اگر شماره تماس دارید جهت گرفتن مشاوره عنایت بفرماید
سپاسگزارم
دوست عزیز، نمی خواهم ناامیدت کنم اما با شرایط سنی شما اون هم برای ارشد خیلی دور از انتظاره که بتونید ویزات رو بگیری! هر چند شانس همیشه هست اما واقعاً در حد چند مینیمم درصد. کشور المان و خصوصاً سفارت روی سن و مقطع تحصیلی کمی گیره! به نظرم برای کشورهای دیگر مخصوصاً ایتالیا و اسپانیا اقدام کنید. گرفتن حداقل مدرک B2 و شرکت در ازمون تست داف نیاز به 1 سال تمرین و کلاس مداوم داره. برای جستجو در خصوص رشته و شهر به لینک زیر مراجعه نمایید.
لینک جستجو رشته
لینک جستجو رشته
(30-12-2013, 12:22 AM)'fahime92' نوشته: سلام ممنون می شم من را راهنمایی کنید
پوزیشن های خالی برای رشته دامپزشکی در آلمان را باید در چه سایتی پیدا کنم؟
اگر دانشگاهی را نیز در این باره می شناسید ممنون می شم راهنماییم کنید.
دروود بر شما.
فرهیخته عزیز، شما باید در دپارتمان پزشکی بدنبال این رشته بگردی، من بیشتر دانشگاهها رو نگاه انداختم بیشتر دورهها به المانی هست بجز ابن چند مورد که به ترتیب: دانشگاه ازاد برلین، دانشگاه گیسن، دانشگاه ماکسیمیلن مونیخ، اشاره کرد.
برای موقعیت خالی باید در بخش opportunity, Job Vacancy, Reaserch Career جستجو نمایید.
فرهیخته عزیز، شما باید در دپارتمان پزشکی بدنبال این رشته بگردی، من بیشتر دانشگاهها رو نگاه انداختم بیشتر دورهها به المانی هست بجز ابن چند مورد که به ترتیب: دانشگاه ازاد برلین، دانشگاه گیسن، دانشگاه ماکسیمیلن مونیخ، اشاره کرد.
برای موقعیت خالی باید در بخش opportunity, Job Vacancy, Reaserch Career جستجو نمایید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public