به ندرت برای خود شما هم ایمیل زده میشه چون شما به صورت آنلاین در Application می تونید این موضوع رو پیگیری کنید. معمولا در این نوع سایت های آنلاین وقتی شما ایمیل استاد رو معرفی کردین و دکمه OK یا Send یا چیزی مثل این رو زدید یک ایمیل خودکار به ایمیل استاد موردنظر زده میشه با این مضمون که جناب آقای استاد فلانی، دانشجوی شما برای این دانشگاه قصد نام دارند و شما را به عنوان معرف خودشون معرفی کردند لطفا چند دقیقه وقت بگذارید و به لینک زیر برین و توصیه نامه ایشون رو تکمیل کنید. بعد استاد موردنظر شما می بایست روی لینک موردنظر کلیک کنند که با این کار صفحه ای مخصوص توصیه نامه کنندگان در سایت دانشگاه موردنظر باز میشه که در اونجا استاد شما توصیه نامه رو پر می کنند و OK می زنند. ممکنه استاد شما متن ایمیلی رو که گفتم نخونده باشند و فقط همین طور به اون Reply کرده باشند که در این صورت با توجه به اینکه این نوع ایمیل ها چک نمی شوند و حالت خودکار دارند ممکنه ایمیل موردنظر برگشت زده بشه یا هم که هیچوقت خونده نشه. شما می تونید همونطور که دوستمون گفتند یک بار بروید پیش استادتون و همونجا دوباره دکمه درخواست توصیه نامه رو بزنید تا برای ایشون ایمیل بشه و بعد مراحل گفته شده رو پیگیری کنید. این در مورد دانشگاهی هست که گفتید پر کردند ولی در Application هنوز اتفاقی نیافتاده. در مورد استاد دیگه که اصلا ایمیل رو دریافت نکردند به احتمال زیاد همونطور که قبلا گفتم یا در Spam هست یا ایشون ایمیل رو ندیدند. می تونید همونجا دوباره برای ایشون بفرستید یا هم که در ایمیلشون در قسمت search بخشی از اسم دانشگاه رو جستجو کنند می بایست ایمیل موردنظر پیدا بشه.
(30-12-2013, 06:15 PM)'tannazjhn' نوشته:از استاد ایمیل آکادمیک گرفتم. موقعی که پروفایلم رو پر می کردم حتی اسم دانشگاه تو لیست اسم دانشگاه های پرینستون بود و خودشنو همه چیز رو می دونستن. با این حال باز ممکنه به ac.irحساس باشن؟ اگر تو سایت دانشگاه پر کنن برای من ایمیل میاد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -