متاسفانه اپلای در دقیقه 90 این مشکلات هم داره. معمولا قبول نمی کنن که پروفایل شما چک کنن. چون خودم یک بار به یک دانشگاهی چنین پیشنهادی دادم که در صورت نیاز یوزر و پس بهشون بدم ولی قبول نکردن. به نظرم شما همون اسکن نمرتون+ عکس از صفحه ای که نشون میده نمره میباستی به این دانشگاه ریپورت میشده را واسشون بفرستید و واسشون توضیح بدید که همین الان قراره مجددا از ای تی اس بخواین که واسشون ریپورت کنه (بگید که ممکنه 10 روزی طول بکشه). البته صبر کنین تا جواب ایمیل قبلیتون بگیرید بعدش این ایمیل بفرستید.
(31-12-2013, 01:03 PM)'tannazjhn' نوشته:من کیم؟ اینجا کجاست؟ اصلا من زنده ام؟ میشه یه روز پاشم و ببینم همه مشکلات حل شده؟!!!![img]images/smilies/confused.gif[/img] هر روز صبح که از خواب پا می شم و ایمیلم رو باز می کنم یه ایمیل جدید میگیرم که با خوندنش یه مشکل جدید به مشکل هام اضافه می شه!!!![img]images/smilies/sad.gif[/img] [img]images/smilies/cry.gif[/img]به دانشگاه ایمیل زدم و همه حرف هایی که پیشنهاد دادین رو گفتم علاوه بر این یوزر نیم و پسووردم رو در ای تی اس هم توهمون ایمیل براشون فرستادم. به نظرتون کوتاه میان برن با یوزر نیم و پسوورد برن توپروفایلم در ای تی اس خودشون نمره هام رو ببینن؟ یا از این کار بدشون میادو من کل شانسم رو از دست می دم؟[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]