31-12-2013, 01:30 PM
(31-12-2013, 01:03 PM)'tannazjhn' نوشته:من کیم؟ اینجا کجاست؟ اصلا من زنده ام؟ میشه یه روز پاشم و ببینم همه مشکلات حل شده؟!!!![img]images/smilies/confused.gif[/img] هر روز صبح که از خواب پا می شم و ایمیلم رو باز می کنم یه ایمیل جدید میگیرم که با خوندنش یه مشکل جدید به مشکل هام اضافه می شه!!!![img]images/smilies/sad.gif[/img] [img]images/smilies/cry.gif[/img]به دانشگاه ایمیل زدم و همه حرف هایی که پیشنهاد دادین رو گفتم علاوه بر این یوزر نیم و پسووردم رو در ای تی اس هم توهمون ایمیل براشون فرستادم. به نظرتون کوتاه میان برن با یوزر نیم و پسوورد برن توپروفایلم در ای تی اس خودشون نمره هام رو ببینن؟ یا از این کار بدشون میادو من کل شانسم رو از دست می دم؟[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
اولاندش کار فوق العاده اشتباهی کردید که USER و PASS رو در اختیار دانشگاه قرار دادید. چون واضحه که این کار رو نمیکنند. و در کل آدم نباید اطلاعات شخصی اش رو برای کسی فاش کنه حتی اون فرد میخواد استاد Berkeley باشه که بخواد شما رو full fund کنه. بعد هم طناز جان همیشه اینو یادت باشه که "دریای آروم ناخدای قهرمان نمی سازه" پس با مشکلاتت بجنگ و ناراحت نباش
کارت مطمئنا درست میشه نگران نباش
کارت مطمئنا درست میشه نگران نباش