31-12-2013, 03:55 PM
به نظرم از جمله هایی که در SOP یا مقاله ها یا پایان نامه تون و موارد مشابه هست کمک بگیرید و به هر حال یک توضیح مختصری بدهید و خالی نگذارید. خیلی نیازی نیست روی انتخاب واژه ها و غلط های گرامری حساسیت به خرج بدهید فقط غلط های خیلی بزرگ نداشته باشه ولی منظور و مقصود رو رسونده باشه. به هر حال در اینجا صحبت رقابت هست و این نوع بورس ها هم به کسانی داده میشه که یک برنامه ای داشته باشند و اگر صرفا یک سری مشخصات رو پر کنید و این بخش ها رو کامل نکنید ممکنه کل زحمت تون از بین بره. اگر خیلی روی اشکالات کوچک وقت نگذارید فکر می کنم فرصت کنید.
اینطور که من دفعه قبل نگاه کردم فیلدهای اجباری رو با علامت ستاره نشون داده بود و بدون پر کردن اونها نمی شد به بخش بعدی رفت در نتیجه طبیعی هست که اولویت رو روی فیلدهای اجباری و ستاره دار بگذارید که دست کم بتونید اون رو بفرستید.
اینطور که من دفعه قبل نگاه کردم فیلدهای اجباری رو با علامت ستاره نشون داده بود و بدون پر کردن اونها نمی شد به بخش بعدی رفت در نتیجه طبیعی هست که اولویت رو روی فیلدهای اجباری و ستاره دار بگذارید که دست کم بتونید اون رو بفرستید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -